Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κθυγ

Δεν σταματούν τα προβλήματα με τα λεωφορεία αφού έρχονται νέα περιστατικά παραβατικότητας στην επιφάνεια.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Επιβατικών μεταφορών, Ανδρέας Νικηφόρου, ανέφερε ότι, σε δρομολόγιο από Λάρνακα – Αραδίππου κάποιοι μαθητές επιχείρησαν να κάψουν με αναπτήρα τις θέσεις του λεωφορείου.

 Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε φωτιά όμως είχαν γίνει μικροκαταστροφές, ωστόσο, όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε την μυρωδιά σταμάτησε σε στάση λεωφορείου όπου και κάλεσε την Αστυνομία.

Συμπλήρωσε πως, «ο οδηγός έπρεπε να σταματήσει σε ασφαλισμένο χώρο και δεν μπορούσε να κατεβάσει τους μαθητές και να υπάρχουν 50 μαθητές σε ένα πεζοδρόμιο. Έπρεπε να διασφαλίσει ότι είναι ασφαλής μέχρι να έρθει η Αστυνομία».

«Σε καμία περίπτωση δεν κλειδώνουμε τους μαθητές μέσα σε ένα λεωφορείο για να μην φύγουν», τόνισε, για να προσθέσει ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει μεγάλος σαματάς στο λεωφορείο και ο οδηγός στο τέλος αναγκάστηκε να ανοίξει.

Όπως είπε, όταν ήρθε η Αστυνομία οι περισσότεροι μαθητές είχαν ήδη αποχωρήσει και κατέγραψε τα ονόματα ορισμένων που είχαν μείνει.

Σύμφωνα με τον κ. Νικηφόρου, το συγκεκριμένο δρομολόγιο τους ταλαιπωρεί εδώ και καιρό με καταστροφές, ενώ ανέφερε πως έχουν στην κατοχή τους φωτογραφικό υλικό από την προηγούμενη εβδομάδα που είχαν παρόμοιο περιστατικό.