Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υξτ

Φτωχότερος από χθες ο δημοσιογραφικός κόσμος της Κύπρου.Η συνάδελφος στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, Γεωργία Ψαριά, πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 49 ετών.

Τους τελευταίους μήνες, έδινε γενναία μάχη ενάντια στον καρκίνο αλλά δυστυχώς, χθες, μεγάλη Τετάρτη, άφησε την τελευταία της πνοή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΓΝ Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν.

Η Γεωργία εργάστηκε για 19 χρόνια στην εφημερίδα «Πολίτης» ενώ από το 2018 εργαζόταν στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Στην πολύχρονη επαγγελματική της πορεία κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων και συνεργατών της και για αυτό η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη σε όλους όσοι την γνώριζαν.

Η μνήμη της θα μείνει πάντοτε αγαθή ως ενός ανθρώπου, ενός δημοσιογράφου που αγαπούσε τη δουλειά της, που αγάπησε και στήριξε τους συναδέλφους της και πάλεψε γι’ αυτά που πίστευε και υπηρετούσε, με θάρρος, μαχητικότητα, μεγάλη φιλοτιμία και αφοσίωση, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών.

«Υπήρξε πολύ εργατική, πολύ υπεύθυνη, με πείσμα, αφοσίωση και επιμονή στα θέματα που διερευνούσε. Την μαχητική στάση που τηρούσε κατά την επιτέλεση των δημοσιογραφικών της καθηκόντων τήρησε και στην ολιγόχρονη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Δεν παραδόθηκε, αλλά ούτε και έτρεφε ψευδαισθήσεις. Κι αυτός ο ρεαλισμός προσέδιδε ιδιαίτερη και αξιοθαύμαστη γενναιότητα στην όλη στάση της στη ζωή.», αναφέρει η Ένωση Συντακτών. 

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν επίσης πολιτικά κόμματα, οργανωμένα σύνολα, οργανώσεις και συνεργάτες της Γεωργίας Ψαριά.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Τρίτη του Πάσχα στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Η οικογένεια του ΑΝΤ1 εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της Γεωργίας

Καλό ταξίδι στο φως συνάδελφε.