Τηλεόραση Ραδιόφωνο
nicosia

Ο Δήμος Λευκωσίας έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων ετοιμάζοντας κάτι μοναδικό για τις ημέρες των εορτών. Μικροί και μεγάλοι, ντόπιοι και τουρίστες βιώνουν από τις 26 Νοεμβρίου την μαγεία ενός χριστουγεννιάτικου χωριού ευρωπαϊκών προδιαγραφών στα γραφικά στενά της παραδοσιακής Λαϊκής Γειτονιάς της πρωτεύουσας.

nicosia

Μικρά καταστηματάκια, γεύσεις βγαλμένες από την παράδοση, μουσικές και θεατρικές ερμηνείες μας βάζουν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Η Λαϊκή Γειτονιά έχει φορέσει τα γιορτινά της και μας περιμένει με ένα ποικίλο, πολυμορφικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα μέχρι τις 14 Ιανουαρίου.

nicosia

Πέρα από τις μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, το γιορτινό πρόγραμμα περιλαμβάνει χορευτικά σύνολα, κουκλοθέατρο και πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για παιδιά. Βιωματικά εργαστήρια που αφορούν την κυπριακή μας παράδοση και γαστρονομικές επιδείξεις, το εργαστήριο του Άγιου Βασίλη, κατασκευές, χειροτεχνίες και αφηγήσεις παραμυθιών.

nicosia

Το γιορτινό χωριό της Λαϊκής Γειτονιάς δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά και οικογένειες αλλά και σε ενήλικες. Εκεί, κάθε Παρασκευή βράδυ θα μπορείτε να περνάτε όμορφες, χαλαρές στιγμές στο μπαράκι του Χριστουγεννιάτικου Χωριού όπου θα πραγματοποιούνται διάφορα διασκεδαστικά events όπως open mic-stand-up comedy, retro μουσικές βραδιές με djs, νύχτες με σαξόφωνο και πολλές άλλες εκδηλώσεις.

nicosia

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού Λευκωσίας εδώ.

Για καλό σκοπό

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Λαϊκής Γειτονιάς, πέραν από την διασκέδαση και την ψυχαγωγία που θα προσφέρει έρχεται να φιλοξενήσει και να στηρίξει το έργο διάφορων φιλανθρωπικών  ιδρυμάτων και ΜΚΟ, όπου μέσα από καταστήματα με κεριά, κατασκευές με μαλλί και άλλες δράσεις θα συλλέξουν χρήματα για την ενίσχυση του έργου τους. Αυτές τις μέρες των γιορτών θα συναντήσετε εκεί και μπορείτε να στηρίξετε τα: το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, την Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού, τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Charisma», τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια ευχή», το Simba Animal Aid, τον Παγκύπριο Συνδέσμο για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn (ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ.), το Σύστημα Προσκόπων Μακεδονίτισσας, τον Σύνδεσμο Γονέων Τεχνικής Γ’, του Μικρούς Ήρωες, τον Σύνδεσμο και το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου.

Η Λαϊκή Γειτονιά του Δήμου Λευκωσίας μας περιμένει για αξέχαστες στιγμές, εκεί που η μαγεία συναντά την παράδοση!

nicosia
nicosia
nicosia
nicosia
nicosia
nicosia
nicosia
nicosia
nicosia
nicosia
λευκωσια