Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τεμβρια

Βρισκόμαστε ήδη στη Μεγάλη Εβδομάδα με τις προετοιμασίες για τα πασχαλινά τραπέζια να έχουν ήδη ξεκινήσει και τους προγραμματισμούς για το που θα κάνουμε τις εξορμήσεις μας στην ύπαιθρο για παιχνίδι και διασκέδαση. Τα Τεμβρία της Επαρχίας Λευκωσίας είναι είναι χωριό το οποίο και φέτος διοργανώνει πασχαλινές παραδοσιακές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα η αυλαία των εκδηλώσεων «Πάσχα στο Χωρκό» στα Τεμβρία, ανοίγει με το στόλισμα του Επιτάφιου την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου. Το Μεγάλο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό άναμμα της λαμπρατζιάς καθώς και τσούγκρισμα κόκκινων αυγών.

τεμβρια

Την Κυριακή του Πάσχα μετά το πασχαλινό τραπέζι στις 16:30 θα διεξάγονται παραδοσιακά παιχνίδια στην πλατεία του χωριού ενώ στις 19:30 θα μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στη τόμπολα. Στις 21:00 οι παρευρισκόμενοι ενήλικες θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στην κατανάλωση μπύρας με διασκεδαστικό τρόπο. Τη Δευτέρα του Πάσχα η διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους θα συνεχιστεί με παραδοσιακά παιχνίδια και τόμπολα

Το Σάββατο 11 Μαΐου θα κλείσει το εορταστικό πρόγραμμα των Τεμβριών ο Ανδρέας Λέοντας στο Blossom Cafe στις 21:30. Μαζί του ο Χάρης Λουκαΐδης στα πλήκτρα.

Είσοδος: 5 ευρώ

Ελάχιστη κατανάλωση: 50 ευρώ ανά τραπέζι

Πληροφορίες και κρατήσεις: 97788678