Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

ΚΕΑΝ και στην εκπαίδευση μαζί! Δεν είναι απλά ένα σλόγκαν. Είναι μια δέσμευση του Ομίλου για τη στήριξη των νέων ανθρώπων της Κύπρου που διαθέτουν όραμα, ταλέντο, δημιουργικότητα και πρωτοποριακές ιδέες! Για 6η συνεχόμενη χρονιά λοιπόν η ΚΕΑΝ σε συνεργασία με το CIM-Cyprus Business School και το University of West London, προσφέρει σε έναν/μία φοιτητή/τρια μία πλήρη υποτροφία αξίας €8.000 για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Digital Marketing (12 Months FT/24 Months PT), σε Λευκωσία και Λεμεσό. 

Η υποτροφία έχει θεσπιστεί στη μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου, εκ των ιδιοκτητών της ΚΕΑΝ, Διευθύντριας Μάρκετινγκ και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας, και έχει πλέον καταστεί θεσμός στα κυπριακά εκπαιδευτικά δρώμενα, προσφέροντας πολύτιμη υποστήριξη στους νέους που φιλοδοξούν να αριστεύσουν στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ. Η υποτροφία εντάσσεται στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει ο Όμιλος και ειδικότερα στο κομμάτι που αφορά τη στήριξη του αυριανών  

Αν είσαι λοιπόν φοιτητής/τρια που διαθέτεις δίψα για γνώση και δεξιότητες στην επικοινωνία και σε ενδιαφέρει μια σταδιοδρομία στο ψηφιακό μάρκετινγκ, μη χάσεις την ευκαιρία να λάβεις την πλήρη υποτροφία “Εύη Παπαδοπούλου” αξίας €8.000 που θα σου αλλάξει τη ζωή. Συμπλήρωσε και στείλε την αίτηση που θα βρεις εδώ: https://cim.ac.cy/scholarship-kean/. Υποβολή αιτήσεων μέχρι και τις 14 Ιουνίου 2024.  

Η Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ Μαρία Οδυσσέως, δήλωσε σχετικά: “Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η ΚΕΑΝ τιμά τη μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου, μίας εκ των ιδρυτών και Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρείας, με την υποτροφία που φέρει το όνομά της. Μια υποτροφία, που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός, προσφέρει σε έναν/μία φοιτητή/τρια την ευκαιρία να αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο στο ψηφιακό μάρκετινγκ, καλλιεργώντας τα ταλέντα και τις αξίες που ενσάρκωνε η ίδια η Εύη. Η φαντασία, η δημιουργικότητα και το όραμά της ώθησαν την ΚΕΑΝ σε νέες κατευθύνσεις, χαράσσοντας το δρόμο για την επιτυχία. Η υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου» τιμά αυτήν την κληρονομιά, προσφέροντας σε νέους ανθρώπους τα εφόδια και την υποστήριξη που χρειάζονται για να ξεδιπλώσουν το δικό τους ταλέντο και να αριστεύσουν στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.Η εταιρική κουλτούρα της ΚΕΑΝ διακατέχεται από το πνεύμα της συνεισφοράς και της αλληλεγγύης. Η υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου» ενσαρκώνει αυτό το πνεύμα, δίπλα στους νέους με έμπρακτες πρωτοβουλίες που ενισχύουν την ακαδημαϊκή τους εξέλιξη και τους εμπνέουν να αφήσουν το δικό τους στίγμα στον κόσμο. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΕΑΝ 

Η KEAN Soft Drinks Ltd ιδρύθηκε το 1949 από τον χημικό Τάκη Χριστοδούλου, με σκοπό την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη εταιρεία, το 1981, που παρήγαγε χυμούς σε συσκευασίες TetraPak στην Κύπρο. Σήμερα, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ. Επιπρόσθετα, τα τελευταία χρόνια η ΚΕΑΝ προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω της KEAN Trading Division και μέσω των θυγατρικών εταιρειών της KEAN Food Link Ltd και της KFL Logistics Ltd. Μέσω αυτών παρέχονται στο λιανικό εμπόριο και στον τομέα HORECA της κυπριακής αγοράς κατηγορίες προϊόντων ξηράς αποθήκευσης, συντήρησης και κατάψυξης. Προσφέρονται σειρές προϊόντων από μάρκες όπως HEINZ, KRAFT, AMOY, HP, Vitalia, παγωτά και γιαούρτια ΚΡΙ ΚΡΙ, αλλαντικά KRISTI, χυμοί PRIMA, προϊόντα ψαριού VICI και μια τεράστια γκάμα άλλων προϊόντων. 

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy.