Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η εθνική Ισπανίας προετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με την Ιταλία για την δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου του Euro 2024, με τον Ουνάι Σιμόν να εκπροσωπεί την ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε σε συνέντευξη Τύπου και να ξεκαθαρίζει πως στόχος της "φούρια ρόχα" δεν είναι άλλος από τη νίκη.

"Ο κόσμος θα θέλει να διασκεδάσει το ματς, εμείς έχουμε ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Δεν μας ξεγελάει η μεγάλη σε έκταση νίκη που σημειώσαμε κόντρα στην Κροατία. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα", τόνισε χαρακτηριστικά ο κίπερ της Αθλέτικ, ο οποίος δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά θέλησε να πάρει θέση και για ένα ζήτημα που "καίει" την... Γαλλία.

Αυτό αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στη χώρα (30 Ιουνίου - 7 Ιουλίου), με τους άσους των μπλε, Κιλιάν Εμπαπέ και Μάρκους Τουράμ να δηλώνουν δημόσια πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να στηρίξει με την ψήφο του την άνοδο της ακροδεξιάς (που εκφράζεται από το κόμμα "Εθνικός Συναγερμός" της Μαρί Λεπέν) και τον Σιμόν να εκφράζει διαφορετική άποψη.

"Ο Κιλιάν είναι ένα άτομο που έχει τεράστια επιρροή στα social media και εμείς μιλάμε για ένα θέμα αποκλειστικά πολιτικό.

Μερικές φορές επιχειρούμε να καταθέτουμε τη γνώμη μας για διάφορα ζητήματα, δεν ξέρω όμως αν πρέπει να μιλάμε για τέτοια θέματα, όπως αυτά των εκλογών.

Πιστεύω ότι με αυτά τα ζητήματα θα πρέπει να ασχολούνται άλλα άτομα. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι θα πρέπει να επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά σε θέματα που αφορούν το άθλημά μας", τόνισε χαρακτηριστικά, με τις δηλώσεις του Ισπανού τερματοφύλακα να έχουν ήδη διχάσει την κοινή γνώμη.
 

Πηγή: sports24.gr