Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λεωφορειο

Τέλος μπαίνει στην ταλαιπωρία που βιώνουν την τελευταία εβδομάδα χιλιάδες μαθητές και γονείς, καθώς στους δρόμους επιστρέφουν την Δευτέρα τα σχολικά λεωφορεία στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου.  

Στην επαρχία Πάφου αποκαθιστούνται σήμερα από τις 12:00, όλες οι διαδρομές της ΟΣΥΠΑ.  

Σε σχετικές ανακοινώσεις προέβησαν οι εταιρείες που έχουν αναλάβει συμβάσεις δημόσιων επιβατικών μεταφορών.

Cyprus Public Transport: Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην κανονική υπηρεσία 

H Cyprus Public Transport ανακοινώνει ότι οι υπεργολάβοι της έχουν παραλάβει το σύστημα πυρόσβεσης που απαιτείται από την κυβέρνηση και θα λειτουργήσει ξανά όλες τις σχολικές διαδρομές από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023. 

Λυπούμαστε πολύ, αναφέρει σε ανακοίνωση, για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας και προσθέτει ότι "ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην κανονική υπηρεσία από την ερχόμενη εβδομάδα". 

Κανονικά τα μαθητικά δρομολόγια της ΕΜΕΛ από το πρωί της Δευτέρας 

Η ΕΜΕΛ ανακοινώνει ότι έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση εγκεκριμένων από το Υπουργείο Μεταφορών συστημάτων αυτόματης κατάσβεσης πυρκαγιάς στο χώρο του κινητήρα των λεωφορείων που δεν είχαν τέτοια, λόγω του ότι εγγράφηκαν πριν την 01/09/2021 που τέθηκε σε ισχύ ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός. 

«Ως εκ τούτου, ο μικρός αριθμός δρομολογίων που δεν διεξάχθηκαν την περασμένη εβδομάδα, αποκαθίστανται κανονικά από το πρωί της Δευτέρας. 

Ως αποτέλεσμα των πιο πάνω, από το πρωί της Δευτέρας, όλα τα μαθητικά δρομολόγια της ΕΜΕΛ, που είναι πέραν των 160, θα διεξαχθούν κανονικά, όπως κανονικά και χωρίς καμία αλλαγή διεξάγεται και θα συνεχίσει να διεξάγεται η τακτική υπηρεσία δημοσίων επιβατικών μεταφορών στην πόλη και επαρχία Λεμεσού», αναφέρει η ανακοίνωση. 

ΟΣΥΠΑ: Ξεκινά σήμερα η λειτουργία όλων των διαδρομών  

«Σας ενημερώνουμε ότι από 09/12/2023 και μετά τις 12:00 θα ξεκινήσει εκ νέου η λειτουργία όλων των διαδρομών του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου (Ο.ΣΥ.ΠΑ.) ΛΙΜΙΤΕΔ», αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία.  

Όπως προστίθεται, από τη Δευτέρα 11/12/2023 το πρωί θα ξεκινήσουν κανονικά και οι Μαθητικές Διαδρομές, ενώ κλείνοντας η εταιρία απολογείται για την ταλαιπωρία που υπήρξε.