Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία Πάφου στο πλαίσιο της οποίας καταγράφηκαν 67 τροχαίες καταγγελίες, με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, κατά το τελευταίο 24ωρο έγιναν 67 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων, οι 22 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, μία οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, ενώ οι υπόλοιπες αφορούσαν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις. 

Εξάλλου, είπε ο κ. Νικολάου σήμερα Πέμπτη λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα μέλη της ομάδας “Z”  στη Λεωφόρο Μεσόγης είδαν πρόσωπο να κινείται με συσκευή προσωπικής κινητικότητας (σκούτερ) επί της λεωφόρου χωρίς να φέρει φωσφορούχο γιλέκο.  

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 31χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου. Ο 31χρονος καταγγέλθηκε εξωδίκως αλλά από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι διέμενε παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας και συνελήφθη για σκοπούς απέλασης του. 

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την πάταξη των τροχαίων παραβάσεων και άλλων αδικημάτων θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο, κατέληξε ο κ. Νικολάου.