Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ταχυτητα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.100 ευρώ, 7 βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας οδήγησης για δύο μήνες, σε γυναίκα ηλικίας 27 ετών από τη Λευκωσία η οποία εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο, να οδηγεί το αυτοκίνητο της στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας με σχεδόν διπλάσια ταχύτητα από την κανονική.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «γύρω στις 10.45 το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαρτίου, ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων διενεργούσαν τροχονομικούς έλεγχους στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, εντόπισαν παρά την Κόσιη, αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 180 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο».

Το όχημα, συνέχισε «ανακόπηκε και διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από γυναίκα ηλικίας 27 ετών από τη Λευκωσία. Η 27χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη».

Σήμερα η γυναίκα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο της επέβαλε χρηματική ποινή ύψους 1.100 ευρώ, πληρωτέο σε τρεις δόσεις, 7 βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας οδήγησης για δύο μήνες αρχίζοντας από σήμερα.