Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λκ

Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου και να λέμε «αντίο» στο καλοκαίρι, όμως, πανέμορφες πόλεις και χώρες της Ευρώπης είναι ιδανικές…και τον Σεπτέμβριο!

Άλλωστε, δεν είναι και λίγοι που επιλέγουν τον φθινοπωρινό μήνα για τα ταξίδια τους μιας και σε πολλές χώρες η ζέστη θα καλοκάτσει για αρκετό διάστημα.

Οι προορισμοί που προτείνουμε τον Σεπτέμβριο:

1. Βαρκελώνη, Ισπανία

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας από τους ωραιότερους μήνες του έτους για να επισκεφθείτε τη Βαρκελώνη.

Οι περισσότεροι τουρίστες θα έχουν φύγει και οι ντόπιοι επιστρέφουν με την πόλη να είναι ακόμη «ζωντανή»

Είναι ο τέλειος μήνας για να επισκεφθείς πολιτιστικά αξιοθέατα και να απολαύσεις υπαίθριες δραστηριότητες αφού ο ήλιος λάμπει και η καλοκαιρινή αύρα της πόλης συνεχίζεται.

κθη

 

2. Μάλτα

Ο καιρός; Ακόμη ηλιόλουστος. Είναι η ευκαιρία να απολαύσεις αυτόν τον «καλοκαιρινό προορισμό» τον Σεπτέμβριο αφού μπορείς να κολυμπήσεις στα κρυστάλλινα νερά, τις όμορφες παραλίες, αποφεύγοντας το πλήθος από τους τουρίστες που την επισκέπτονται τους μήνες του καλοκαιριού.

Ευκαιρία να δοκιμάσετε νόστιμο φαγητό στη Valletta, εξερευνώντας την ιστορία της παλιάς πρωτεύουσας Mdina, κάνοντας μια κρουαζιέρα με βάρκα γύρω από το νησί Gozo, απολαμβάνοντας τη θέα στο λιμάνι στο Marsaxlokk, και κάνονταςσ βουτιές σε δημοφιλή σημεία κολύμβησης “Blue Lagoon”.

υγ

3. Νησιά των Κυκλάδων, Ελλάδα

Ο Σεπτέμβριος στα δημοφιλή και μη δημοφιλή νησιά της Ελλάδας είναι ένας «ζεστός» μήνας που προσφέρει κατά τη διάρκεια της ημέρας ώρες δροσιάς και ο καιρός είναι ιδανικός για βουτιές στην παραλία, υπαίθριες δραστηριότητες κλπ.

Λόγω του ότι θεωρείται “off season”, οι τιμές τείνουν να είναι χαμηλότερες και οι επιλογές διαμονής…περισσότερες. Τα νησιά είναι τόσα πολλά και όλα υπέροχα που όπου και να πάτε κερδισμένοι θα βγείτε. 

θη

 

4. Παρίσι, Γαλλία

Το Παρίσι είναι πάντα ένας εκπληκτικός ευρωπαϊκός προορισμός κάθε εποχή του χρόνου.

Αλλά το Παρίσι το φθινόπωρο, ιδιαίτερα τον Σεπτέμβριο, είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις στην Ευρώπη.

Ο καιρός είναι ακόμα καλός και ζεστός και υπάρχουν λιγότεροι τουρίστες από ό,τι κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι μειωμένες και οι επιλογές περισσότερες.

ιθξ

5. Ρώμη, Ιταλία

Αν ψάχνετε για μια από τις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για ένα ταξίδι το Σεπτέμβριο, τότε η Ρώμη θα πρέπει να είναι σίγουρα στη λίστας σας.

Με ζεστό τον καιρό και εκπληκτική αρχιτεκτονική είναι ένα ιδανικό μέρος για τουρίστες όλων των ηλικιών.

γκ

Το σίγουρο είναι πως όσοι αποφασίζουν να πάρουν την άδεια τους τον Σεπτέμβριο κάτι περισσότερο ξέρουν... Και ίσως γι' αυτό συνεχίζουν και το επαναλάμβανουν!