Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 34χρονος ο οποίος δέχτηκε εχθές τους τρεις πυροβολισμούς ενώ επέβαινε σε μοτοσικλέτα.

Οι αρχές φαίνεται να άρχισαν τις έρευνες σε συγκεκριμένα καταστήματα πώλησης κρανών. Όπως μετέδωσε από χθες βράδυ ο ΑΝΤ1, κάποια χαρακτηριστικά τα οποία έφεραν τα κράνη των προσώπων που επέβαιναν στο λευκό σκούτερ φαίνεται να οδηγούν τις αρχές προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα κλειστά κυκλώματα που έχουν στην κατοχή τους οι αρχές είναι περισσότερα από πέντε και φαίνεται να καταγράφουν τις κινήσεις τόσο του λευκού σκούτερ όσο και του 34χρονου, ο οποίος ως γνωστόν είχε επισκεφτεί φιλικό του πρόσωπο στα αστυνομικά κρατητήρια της Λακατάμειας.

Σήμερα, οι ανακριτές επικεντρώνονται στα κλειστά κυκλώματα του αστυνομικού σταθμού Λακατάμειας σε μια προσπάθεια να βρουν τον τρίτο συνεργάτη αφούν είναι σχεδόν βέβαιο, σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ότι είχαν πρόσωπο το οποίο τους ενημέρωσε για την αναχώρηση του 34χρονου από τα αστυνομικά κρατητήρια και πλέον φαίνεται να κλειδώνει και το σενάριο ότι οι δύο με τα κράνη δεν ήταν τελικά στην άκρη του δρόμου αλλά φαίνεται να τον πλησίασαν από δεξιά και ακολούθως να τον πυροβόλησαν τρεις φορές.

Ωστόσο είναι άξιο απορίας πως η μοτοσικλέτα του 34χρονου, μεγάλου κυβισμού, δεν έφυγε όταν και αν τους αντιλήφθηκε ότι τον ακολουθούσαν αφού μιλάμε για ένα σκούτερ χαμηλού κυβισμού,το οποίο ψάχνουν οι αρχές και μάλιστα φαίνεται ότι χθες φαίνεται ότι κάποιοι ήθελαν κάπως να δυσκολέψουν το έργο της αστυνομίας αφού σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι λίγα λεπτά μετά την απόπειρα δολοφονίας, ανώνυμο τηλεφώνημα οδήγησε τους αστυνομικούς στην περιοχή ΣΟΠΑΖ με την πληροφορία που όπως αποδείχθηκε ήταν ψεύτικη, ότι καιγόταν μοτοσικλέτα σε συγκεκριμένο χωράφι.