Τηλεόραση Ραδιόφωνο
RUN FOR AUTISM

Θεσμός καθίσταται πλέον ο μεγάλος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου στην Αγία Νάπα, με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και του Smile Project.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 31η Μαρτίου και τελευταία ημέρα εγγραφών για συμμετοχή  έχει οριστεί η Πέμπτη 21η Μαρτίου.

Η εκκίνηση θα δοθεί στον χώρο στάθμευσης του Nissi Bay Beach Bar και οι δρομείς  θα διανύσουν την απόσταση κατά μήκος της λεωφόρου Νησί μέχρι τη λεωφόρο Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα.

Στο φέτος έχει προστεθεί και η απόσταση του ημιμαραθωνίου, ενώ θα υπάρχουν και οι αγώνες των 10 χιλιομέτρων, των 5 χιλιομέτρων, και οι παιδικοί του ενός χιλιομέτρου και των 500 μέτρων εις μνήμην του μικρού Ιάκωβου Τρίαρου.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά από το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου, από τους Εθελοντές δρομείς “Run for Autism Famagusta” και τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού, των Δήμων Αγίας Νάπας και Σωτήρας. Όλα τα έσοδα διατίθενται για την στήριξη του σημαντικού ρόλου που επιτελεί το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και το «Smile Project» που στεγάζεται στη Σωτήρα, το οποίο φιλοξενεί και απασχολεί άτομα τα οποία βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Πληροφορίες και Εγγραφές: www.run-forautism.com