Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Μιχάλη που «έσβησε» στην άσφαλτο το πρωί της Παρασκευής.

Η κηδεία του νεαρού θα πραγματοποιηθεί ώρα 13:00 στην εκκλησία Τριών Ιεραρχών στα Λιβάδια και παράκληση των οικείων του είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στην οικογένεια.

Η ταφή θα γίνει στο Νέο κοιμητήριο Ορόκλινης και σημειώνεται ότι, η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια.

Υπενθυμίζεται ότι, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος, ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στα Περβόλια με κατεύθυνση προς το Φάρο, σε αριστερή στροφή του δρόμου παρέκκλινε προς τα δεξιά και η πίσω πλευρά του αυτοκινήτου προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο και στον τοίχο αντιστήριξης υπογείου.

Λόγω των συνεχών προσκρούσεων το αυτοκίνητο αναποδογυρίστηκε με τραγικό αποτέλεσμα ο άτυχος Μιχάλης να εγκλωβιστεί σε αυτό και να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του. Η 18χρονη που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα εκτινάχθηκε από το όχημα και βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε απόσταση. 

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο 18χρονος υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, ενώ η 19χρονη διαπιστώθηκε, ότι είναι πολυτραυματίας και εισήχθη στο χειρουργείο. Η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, η 18χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η συνοδηγός του αυτοκινήτου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για ιατρικές εξετάσεις.