Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Συγκλονιστικές είναι οι συνθήκες του δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα ψες στα Περβόλια με θύμα τον 19χρονο Μιχάλη Θεοδώρου, τέως από τη Λάρνακα. Δύο 18χρονες που επίσης επέβαιναν του αυτοκινήτου είναι τραυματισμένες, η μία από αυτές νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και η άλλη με ελαφρά τραύματα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της 18χρονης που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Τις συνθήκες του δυστυχήματος περιέγραψε ο Υπεύθυνος Οδικής Ασφάλειας στο Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Γιώργος Μιλής, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο.

Όπως είπε, «το συγκεκριμένο τροχαίο είναι παράδειγμα ότι η ζώνη σώζει ζωές», διευκρινίζοντας ότι ο 19χρονος Μιχάλης και η 18χρονη που επέβαινε στο πίσω κάθισμα δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας. Μόνο η 18χρονη συνοδηγός έφερε ζώνη και είναι αυτή που πληγώθηκε ελαφρά από το φοβερό δυστύχημα.

Το αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στα Περβόλια με κατεύθυνση προς το Φάρο, σε αριστερή στροφή του δρόμου παρέκκλινε προς τα δεξιά και η πίσω πλευρά του αυτοκινήτου προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο και στον τοίχο αντιστήριξης υπογείου.

Λόγω των συνεχών προσκρούσεων το αυτοκίνητο αναποδογυρίστηκε με τραγικό αποτέλεσμα ο άτυχος Μιχάλης να εγκλωβιστεί σε αυτό και να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του. Η 18χρονη που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα εκτινάχθηκε από το όχημα και βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε απόσταση.  

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο 18χρονος υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, ενώ η 19χρονη διαπιστώθηκε, ότι είναι πολυτραυματίας και εισήχθη στο χειρουργείο. Η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, η 18χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Η συνοδηγός του αυτοκινήτου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για ιατρικές εξετάσεις.

Διενεργήθηκε σήμερα η νενομισμενη νεκροψία επί της σορού του Μιχάλη Θεοδώρου. Αιτία θανάτου πολλαπλές κακώσεις αγγείων, ρήξη αορτής και κακώσεις ζωτικών οργάνων.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

1
1
1
1