Τηλεόραση Ραδιόφωνο
οιθλθ

Σε «βαρύτατη κρανιογκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος» οφείλεται, σύμφωνα με τη νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα, ο θάνατος της Μαρίας Παπαμιχαήλ, 75 ετών, η οποία έχασε τη ζωή της σε οδική σύγκρουση που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου, στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή επί της σορού της 75χρονης διενεργήθηκε σήμερα από τον Ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Υπενθυμίζεται ότι η οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος στον παλιό δρόμο Κόρνου – Κοφίνου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονη, με συνοδηγό την 75χρονη Μαρία Παπαμιχαήλ από τη Μοσφιλωτή και επιβάτη στα πίσω καθίσματα σε παιδικό κάθισμα, κοριτσάκι ηλικίας 2.5 ετών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες και των δύο οχημάτων, με την 75χρονη να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια του οχήματος και να απεγκλωβίζεται μετά από επέμβαση των μελών της ΕΜΑΚ.

Στη συνέχεια ο 58χρονος και η 75χρονη μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ η 31χρονη και το ανήλικο κοριτσάκι διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ωστόσο λόγω της κρισιμότητάς της κατάστασης της υγείας της 75χρονης, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγο μετά τα μεσάνυχτα υπέκυψε στα τραύματά της.