Τηλεόραση Ραδιόφωνο
0-ο

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη, τον γιο της και την Έλενα Παπαρίζου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», η οποία τη συνάντησε στο αεροδρόμιο.

«Είμαι πολύ καλά. Χθες έζησα μια από τις ωραιότερες συναυλίες της ζωής μου πραγματικά. Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη, δεν έχω λόγια να στο περιγράψω. Είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά πραγματικά ήταν η πιο ωραία συναυλία που έχω ζήσει», είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα για τη συναυλία.

«Τρέχω, είμαι μια τρελή. Βλέπω τις κάμερες όλη μέρα, όταν κοιμάται. Ό, τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Τα καταφέρνουμε τώρα που έχω tour. Όλα καλά. (Με τον Αλμπέρτο) Ο ένας στηρίζει τον άλλον, ξέρεις πως πάνε αυτά», πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Σχετικά με το ντουέτο με την Ελένα Παπαρίζου στα φετινά MAD VMA ανέφερε: «Την λατρεύω! Είναι το καλύτερο παιδί που έχω γνωρίσει σε αυτή τη δουλειά».

«Ήταν το μεγαλύτερο όνειρο μου και υπάρχει μια τεράστια ολοκλήρωση μέσα μου. Γέμισα αυτό το κενό», δήλωσε στο τέλος η τραγουδίστρια για τον ερχομό του γιου της.