Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υπόθεση Περικλέους

Δεκαπέντε μέρες μετά την εξαφάνιση του Άγγελου Περικλέους και οι διωκτικές Αρχές συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις έρευνες για εντοπισμό του σημείου που όπως εκτιμάται έχει τοποθετηθεί η σορός του, σύμφωνα πάντα  με  τις μέχρι σήμερα καταθέσεις και μαρτυρίες.

Με ανιχνευτικά σκυλιά και drones μέλη της αστυνομίας και της πολιτικής άμυνας βρέθηκαν το πρωί  ξανά κοντά στην περιοχή όπου εντοπίζεται  για τελευταία φορά το στίγμα του κινητού του Άγγελου Περικλέους. Οι έρευνες δεν έδωσαν κάποιο στοιχείο και αναμένεται να συνεχιστούν και αύριο (06/05).

«Οι έρευνες αυτές κρίθηκαν αναγκαίες μετά  και από αξιολόγηση κάποιων μαρτυρικών καταθέσεων και κάποιων άλλων τεκμηρίων ή πληροφοριών που κατείχαν οι ανακριτές. Είναι κοντά στην περιοχή που έχουν γίνει οι έρευνες την περασμένη Δευτέρα όπου είχε καλυφθεί μία έκταση περίπου τριών τετραγωνικών χιλιομέτρων. Είναι από αξιολόγηση κάποιων δεδομένων τα οποία είχαν στην κατοχή τους  οι ανακριτές», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Το όπλο που βρέθηκε στην ανακύκλωση….

Την ίδια ώρα νέα στοιχεία έρχονται σιγά σιγά στην επιφάνεια, συμπληρώνοντας  τα στοιχεία τα οποία έχουν ήδη  ενώπιον τους οι αρχές, με τους  ανακριτές και αναμένουν τα αποτελέσματα νέων των εξετάσεων. Ανάμεσα σε αυτά και ένα πιστόλι τύπου Glock, το οποίο εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 το βράδυ της 25ης Απριλίου σε κεντρική λεωφόρο της πρωτεύουσας.

Το όπλο εντόπισε ρακοσυλλέκτρια μέσα σε κάδο ανακύκλωσης ο οποίος βρίσκεται  σε κοντινή απόσταση από την περιοχή όπου διαμένει συγγενικό πρόσωπο του 24χρονου που τελεί υπό κράτηση και εναντίον του διερευνάται φόνος εκ προμελέτης. Μάλιστα σήμερα οι ανακριτές έκαναν νέες  έρευνες με ειδικά μηχανήματα στο καμένο όχημα του Περικλέους αναζητώντας πιθανά σημάδια ότι μέσα σε αυτό μπορεί να έγινε χρήση όπλου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, «για την συγκεκριμένη υπόθεση αναμένονται ακόμα κάποια αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων από τεκμήρια τα οποία έχουν παραληφθεί από διάφορες σκηνές καθώς και κάποια που έχουν σταλεί για δικανικές εξετάσεις σε διάφορα εργαστήρια».

Σήμερα έγιναν και νέες υποδείξεις σκηνών στην πρωτεύουσα, ενώ την Κυριακή οι δύο που τελούν υπό κράτησή, Ο 71χρονος και ο 38χρονος αναμένεται να οδηγηθούν  ξανά ενώπιον Δικαστηρίου .