Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υπόθεση Περικλέους

Ερμητικά κλειστό εξακολουθεί να κρατά το στόμα του ο 24χρονος χάκερ ο οποίος θεωρείται με βάση και τις αρχές ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του 31χρονου Άγγελου Περικλέους. Οι ανακριτές της υπόθεση συνέχισαν και σήμερα τις έρευνες τους σε τουλάχιστο τρία σημεία όπου με βάση πληροφορίες που τους δόθηκαν ίσως να εντοπιζόταν η σωρός του 31χρονου.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες φαίνεται να είναι από νέες καταθέσεις και όχι από τα όσα ανέφερε ο 71χρονος θείος του 24χρονου πριν από δύο 24ώρα και ουσιαστικά οδήγησε τις αρχές να επανασυλλάβουν τον χάκερ, ως ύποπτο πλέον  για  φόνο εκ προμελέτης

«Είναι μία πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση. Την βλέπουμε και ενημερωνόμαστε σε καθημερινή βάση από τους ανακριτές για να διαπιστώσουμε ότι οι έρευνες προχωρούν κανονικά. Θεωρούμε ότι ήμαστε σε καλό δρόμο στην διερεύνηση της. Αυτό που απομένει είναι να διαπιστωθεί  τελεσίδικα η τύχη του ελλείποντος», επισήμανε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου.

Το τάμπλετ που ίσως δώσει απαντήσεις

Χθες το βράδυ στα χέρια των ανακριτών βρέθηκε τάμπλετ  το οποίο είχε στην κατοχή του ο 24χρονος . Το συγκεκριμένο τάμπλετ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές  φαίνεται να είχε δοθεί σε άλλο άτομο  από συγγενικό πρόσωπο του βασικού υπόπτου για να το φυλάξει. 

Οι ανακριτές ήδη το παρέδωσαν στο γραφείο ηλεκτρονικού εγκλήματος και αναμένουν τα επόμενα 24ώρα τα αποτελέσματα των όσων θα εντοπιστούν σε αυτό. Αρμόδια πηγή δεν απέκλεισε  το ενδεχόμενο σε αυτό να εντοπιστεί και η διαδρομή που ίσως ακολούθησε ο 24χρονος πριν και μετά την δολοφονία του Περικλέους.

Δέκα φορές

Τα νέα στοιχεία που έρχονται ενώπιον των ανακριτών μέσα και από τις συμπληρωματικές καταθέσεις προσώπων που τελούν υπό κράτηση για την υπόθεση φαίνεται να δείχνουν πως ο 24χρονος τράβηξε δέκα φορές την σκανδάλη . Μάλιστα ο 71χρονος θείος του αλλά και ο 38χρονος που συνεχίζουν να τελούν υπό κράτηση φαίνεται να υπέδειξαν σημεία από όπου πέρασαν πριν αλλά και μετά τον εμπρησμό του οχήματος του Περικλέους.

«Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας  εναντίων του ελλείποντος προσώπου είναι πολύ πιθανόν και δεν μπορεί να αποκλειστεί. Και αναμένονται και οι επιστημονικές εξετάσεις οι οποίες θεωρούμε ότι θα υποβοηθήσουν το έργο μας», επισήμανε ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Οι έρευνες των ανακριτών δεν αποκλείεται να επεκταθούν τις επόμενες μέρες με βάση και τα δεδομένα τα οποία ίσως να υπάρχουν στο τάμπλετ του 24χρονου.