Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υπόθεση Περικλέους

Ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης Περικλέους βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες οι διωκτικές Αρχές. Μια υπόθεση φαινομενικά ασύντακτη με το όλο πάζλ, άρχισε σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 να «κουμπώνει» όλο και περισσότερο.

Στις 25/04 ο ΑΝΤ1 είχε φέρει στο φως την ιστορία μιας ρακοσυλλέκτριας, η οποία εντόπισε σε σακούλα σκουπιδιών ένα πιστόλι. Αυτό από μόνο του δεν προοιώνιζε τα όσα θα ακολουθούσαν τις τελευταίες ώρες.

Οι επιστημονικές εξετάσεις που ακολούθησαν, κάνουν του ανακριτές της υπόθεσης να πιστεύουν πως εν τέλει οι δυο υποθέσεις, δεν είναι τελικά ασύνδετες μεταξύ τους. Το σενάριο ,το συγκεκριμένο πιστόλι, να είναι αυτό που αυτό που χρησιμοποίησε ο 24χρονος χάκερ για να δολοφονήσει τον Άγγελο Περικλέους, μπαίνει δυνατά στο κάδρο των ερευνών.

Υπενθυμίζεται ότι στις 24/04, Ρομά γυναίκα ρακοσυλλέκτης, μετέφερε στο σπίτι της σακούλα σκουπιδιών που συνέλεξε από σημείο της λεωφόρου Κένεντι στη Λευκωσία.

Η συγκεκριμένη γυναίκα ενημέρωσε την Αστυνομία, πως ενόσω έψαχνε μέσα στην σακούλα σκουπιδιών, εντόπισε πιστόλι.

Άμεσα έλαβε οδηγίες από μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λευκωσίας, τα οποία και αφού παρέλαβαν το πιστόλι τύπου Glock, το απέστειλαν για εξειδικευμένες εργαστηριακές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί κατά πόσο έχει χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, το πιστόλι είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ μάλιστα οι Αρχές είχαν  ενώπιον τους συγκεκριμένες πληροφορίες για την ταυτότητα του προσώπου που μπορεί να το άφησε στην σακούλα σκουπιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την κατάθεση που έδωσε ο 71χρονος θείος του 24χρονου χάκερ, ο τελευταίος του αποκάλυψε ότι σκότωσε τον Περικλέους με συνολικά 10 σφαίρες. Χωρίς να του δίνει πληροφορίες ούτε για το που τον έθαψε, ούτε που έκρυψε το επίμαχο πιστόλι με το οποίο του αφαίρεσε την ζωή.