Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βαρωσι

Την επόμενη περίοδο στο Βαρώσι θα ακολουθήσει μια νέα φάση, κατά την οποία, όπως ισχυρίζεται ο Χασίπογλου, «θα αρχίσει η εμπορική και κοινωνική ζωή», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο «βουλευτής» του Κόμματος Εθνικής Ενότητας  και συνεργάτης της τ/κ ηγεσίας για το ζήτημα του Βαρωσιού.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, με αναφορά στα τελευταία δημοσιεύματα σχετικά με την πώληση τριών ξενοδοχείων στο Βαρώσι, ο «βουλευτής» του ΚΕΕ λέει, αναφερόμενος στην Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, ότι «η ε/κ η διοίκηση είναι αυτή που έχει πανικοβληθεί εξαιτίας της αξιολόγησης, της επιστροφής ή της αποζημίωσης των ξενοδοχείων και των ακινήτων στα Κλειστά Βαρώσια, όχι οι ιδιοκτήτες ακινήτων που υποβάλλουν αίτηση στην επιτροπή ακίνητης περιουσίας». 

Ο κ. Χασίπογλου ισχυρίζεται ότι για τη σημερινή κατάσταση στο Βαρώσι ευθύνεται η ε/κ πλευρά και προσθέτει ότι τις τελευταίες δεκαετίες οι ε/κ «ζούσαν σε ένα όνειρο και εξέλεξαν φαντασιακούς δημάρχους σε αυτή την περιοχή, την οποία δεν μπορούσαν να διαχειριστούν».