Τηλεόραση Ραδιόφωνο
έφεδροι

Δεν επηρεάζονται οι παρουσιάσεις των εφέδρων παρά την αναβολή δραστηριοτήτων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας με αφορμή την κοίμηση του Αρχιεπισκόπου.

Όπως διευκρίνισε στο ant1live ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Ανδρέας Στυλιανού, η αναβολή δραστηριοτήτων δεν «αγγίζει» το στρατιωτικό και επιχειρησιακό κομμάτι, παρά μόνο τις εκδηλώσεις, όπως λόγου χάρη η αυριανή γιορτή της Αεροπορίας για τον προστάτη της, Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Ως εκ τούτου ξεκαθαρίζεται πως για το διάστημα 07-12 Νοεμβρίου, οι παρουσιάσεις των εφέδρων θα εξακολουθούν να διεξάγονται κανονικά.

Σημειώνεται ότι στις 18:00 το απόγευμα συνέρχεται εκτάκτως το Υπουργικό Συμβούλιο, για να λάβει τις αποφάσεις της Πολιτείας ως προς τον θάνατο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας

Το Υπουργείο Άμυνας, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη του για την κοίμηση του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου Χρυσοστόμου Β’, προβαίνει στην αναβολή όλων των δραστηριοτήτων που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν για την εβδομάδα 07-12 Νοεμβρίου τόσο από το Υπουργείο Άμυνας όσο και από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς.