Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Με την ποσότητα σκόνης που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, τη γύρη της άνοιξης και άλλους παράγοντες οι αλλεργίες “φουντώνουν” ιδιαίτερα τον Μάιο. Με την άνοιξη να φέρνει μαζί της την ανθοφορία, οι αλλεργίες αλλά και οι δερματικές αντιδράσεις γίνονται πιο συχνές. Υπάρχει όμως τρόπος να τις αντιμετωπίσουμε φυσικά και να μειώσουμε τα συμπτώματα.

Το Sinomarin Plus Algae Allergy Relief είναι μια καινοτόμος λύση που προσφέρει ανακούφιση από τα συμπτώματα των αλλεργιών. Η μοναδική του σύνθεση συνδυάζει τη φυσική αποσυμφορητικό δράση (μέσω ώσμωσης) του υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού (2,3% NaCI) με τις καλά τεκμηριωμένες ιδιότητες, ευεργετικές για το ρινικό βλεννογόνο- των εκχυλισμάτων από φύκη, οι οποίες περιέχονται στο σύμπλεγμα Algomer™, καθώς και της Δεξπανθενόλης.

Οι αλλεργίες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την καθημερινή ζωή, προκαλώντας δυσκολία στον ύπνο, μειωμένη συγκέντρωση και περιορισμένη κοινωνική αλληλεπίδραση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη απόδοση στην εργασία ή στο σχολείο και στην άθληση σε εξωτερικό χώρο καθώς και να αυξήσει τον κίνδυνο για πρόσθετα προβλήματα υγείας, όπως η αλλεργική ρινίτιδα, χρόνια ή εποχική, βουλωμένη μύτη, φτέρνισμα και ρινική καταρροή.

Το Sinomarin Plus Algae Allergy Relief συνδυάζει θαλασσινό νερό (με μοναδικό μείγμα εκχυλισμάτων από φύκη). Προστατεύει τους ρινικούς ιστούς από επαφή ή είσοδο βλαβερών εξωτερικών παραγόντων (π.χ. αλλεργιογόνα, ρύπους), προσφέροντας επιπλέον δύναμη και προστασία στη ρινική βλεννογόνο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες. Πρόκειται για 100% φυσικό προϊόν, ελεύθερο από φαρμακευτικές ουσίες, πρόσθετα και συντηρητικά. Δεν περιέχει αντισταμινικά ή στεροειδή, και εξάρτηση.

Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 χρόνων και για ενήλικες και είναι διαθέσιμο σε φαρμακεία σε όλη την Κύπρο και online στο EvZeen.com, από την εταιρεία Μ.Σ.Ιακωβίδη, μέλος του Ομίλου MSJ