Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βιγκαν

Το ποιο όμορφο guilt-free street food της Κύπρου, επιστρέφει για 2η χρονιά, στις 1 & 2 Ιουνίου 2024, στο Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών στον Ψεματισμένο.

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του με επιτυχία τον Μάιο του 2023, το Vegan Fam Flavours σας περιμένει για να σας προσφέρει δύο μέρες γαστρονομικής απόλαυσης με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

βιγκαν

Και για τους μικρούς μας φίλους, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο kids' corner, θα υπάρχουν δραστηριότητες ζωγραφικής και κηπουρικής.

Το Vegan Fam Flavours είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε κάθε μορφή ζωής! Είναι μια ευκαιρία τόσο για τους βίγκαν όσο και για αυτούς που ενδιαφέρονται για ένα υγιεινό τρόπο ζωής για τον ευαυτό τους και τον πλανήτη, να περάσουν δύο όμορφες μέρες στη φύση.

βιγκαν

Δωρεάν Είσοδος

Πότε: 1 & 2 Ιουνίου 2024

Ώρα: 14:00 – 22:00

Που: Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών, Ψεματισμένος

Χορηγοί: Υφυπουργείο Τουρισμού, Papafilippou Ice-cream, The Might Kitchen, Mitsides Public Co Ltd, KEO, Κυπριακός Καφές Λαϊκού

Υποστηρικτές: Κοινοτικό Συμβούλιο Ψεματισμένου, Party Ice, Metabise Ltd, A&A Christodoulou Construction & Development Ltd

Διοργανωτής: Events For Thought

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του event στο Facebook και τις ιστοσελίδες  www.veganfamfestival.com και www.CyprusVeganGuide.com.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε: [email protected]