Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ioj

Και ενώ οι έρευνες των αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας της περασμένης Τρίτης αρκετά είναι και τα ερωτήματα  που προκύπτουν μέσα από τα όσα αναφέρθηκαν από τον ανακριτή της υπόθεσης σχετικά με το  λευκό σκούτερ που κινείτο στην περιοχή.

Αρχικά οι πληροφορίες που καταγράψαμε εμείς θέλουν την περασμένη Τρίτη στις 10:08 το πρωί οι αρχές να δέχθηκαν κλήση από πολίτη όπου αναφερόταν σε ύποπτες κινήσεις κοντά στον αστυνομικό σταθμό Λακατάμιας. Αυτές έρχονται και σε συνάρτηση με τον όρκο που ανέγνωσε ο ανακριτής της υπόθεσης όπου ανέφερε μεταξύ άλλων:

Από μαρτυρίες που λήφθηκαν διαπιστώθηκε ότι κατά την 23η Απριλίου 2024 η ώρα 10:00 μια μοτοσυκλέτα τύπου σκούτερ χρώματος άσπρου με δύο επιβαίνοντες περιφέρονταν στο δρόμο πλησίον του αστυνομικού σταθμού καθώς και στον κύριο δρόμο Παλαιχωρίου – Ανθούπολης πάνω από τον αστυνομικό σταθμό Λακατάμειας ενώ σε τακτά διαστήματα παρέμεναν σε διάφορα σημεία για κάποιο χρονικό διάστημα και παρακολουθούσαν την είσοδο του σταθμού. Αυτοί έγινα αντιληπτοί από πολίτες οι οποίοι ενημέρωσαν σχετικά την αστυνομία για τις ύποπτες κινήσεις.

Αρχικά να πούμε πως το γεγονός ότι σταματούσαν οι δύο και παρακολουθούσαν φαίνεται και από δύο φωτογραφίες  που εξασφαλίσαμε και δείχνει το λευκό σκούτερ να σταματά και τους δύο να βλέπουν προς τον αστυνομικό σταθμό.

Δύο είναι τα ερωτήματα που θα κάνουμε στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Από τις 10:08 που έγινε η κλήση μέχρι τις 12:15 όπου πυροβόλησαν οι άγνωστοι τον 34χρονο μετέβη στο σημείο κάποιο περιπολικό για έλεγχο.

Ζητήθηκε η όποια έκθεση από τον αρμόδιο Βοηθό Αρχηγό ή τον Αρχηγό της Αστυνομίας για να διαπιστωθεί ποιες ενέργειες έγιναν.

Και αυτά γιατί στην εξίσωση μπαίνει και το περιστατικό πριν από δύο Σάββατα όπου στο Ακάκι άγνωστοι με λευκό και πάλι σκούτερ στην θέα των αστυνομικών το εγκατέλειψαν και έφυγαν. Κάτι που έγινε την χρονική περίοδο όπου ο 34χρονος πήγαινε στον αστυνομικό σταθμό Περιστερώνας για να δει φιλικό του πρόσωπο. Άρα αφού οι αρχές γνώριζαν όσα προηγήθηκαν πώς έδρασαν.

Και επιπλέον άλλο ένα ερωτηματικό και πάλι μέσα από όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο είναι το γεγονός ότι ενώ στις 10:00 καταγράφεται η μοτοσυκλέτα στο σημείο και οι αρχές έλαβαν την πληροφορία για ύποπτες κινήσεις  μισή ώρα αργότερα ο 34χρονος καλείται για κατάθεση στον συγκεκριμένο αστυνομικό σταθμό. Κάτι που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση αλλά και έντονη συζήτηση τις τελευταίες ώρες.