Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Δύο ώρες πριν την απόπειρα δολοφονίας του 34χρονου που διαπράχθηκε την περασμένη Τρίτη, φαίνεται πως οι εκτελεστές γνώριζαν ότι το θύμα θα επισκεπτόταν τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας.

Αυτό φαίνεται σύμφωνα και με τα όσα αναφέρθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου που οδηγήθηκαν οι εννέα ύποπτοι.  Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης στις 23 Απριλίου, η ώρα 10 το πρωί, μοτοσικλέτα τύπου σκούτερ άσπρου χρώματος με δύο επιβάτες περιφερόταν στον δρόμο δίπλα από τον Αστυνομικό Σταθμό, ενώ, σε κάποια διαστήματα φαίνεται ότι σταματούσαν και παρακολουθούσαν την είσοδο του εν λόγω αστυνομικού σταθμού.

Οι ενέργειες αυτές φαίνεται να είχαν γίνει αντιληπτές και από πολίτες οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία για τις ύποπτες κινήσεις .

Eρωτηματικό παραμένει για τους ανακριτές της υπόθεσης, πως οι επίδοξοι εκτελεστές γνώριζαν ότι ο 34χρονος θα επισκεπτόταν στον Αστυνομικό Σταθμό αφού φαίνεται πως το τηλεφώνημα για να παρουσιαστεί στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας και να δώσει κατάθεση για συγκεκριμένη υπόθεση έγινε στις 10:30 το πρωί της ίδιας μέρας.

Την ίδια ώρα οι ανακριτές αναμένουν τις επιστημονικές εξετάσεις από τα τεκμήρια που παραλήφθηκαν κατά τις εφόδους χθες τα ξημερώματα, όπου και προέκυψαν οι 10 συλλήψεις.