Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Από τις αρχές Απριλίου φαίνεται πως κάποιοι σχεδίαζαν την δολοφονία του 34χρονου ο οποίος την περασμένη Τρίτη, έπεσε θύμα ενέδρας όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν τρεις φορές.

Σύμφωνα με τις αρχές και με όσα ακούστηκαν χθες στο Δικαστήριο από τις 5 μέχρι τις 20 Απριλίου, άγνωστοι είχαν κλέψει από την Επαρχία Λεμεσού, έξι μοτοσικλέτες του ίδιου τύπου με αυτή που επέβαιναν οι δύο που άνοιξαν πυρ εναντίον του 34χρονου. Μια από αυτές φαίνεται το περασμένο Σάββατο να εντοπίστηκε στο Ακάκι όταν δύο πρόσωπα την εγκατέλειψαν όταν περιπολικό τους προσέγγισε για έλεγχο.

Μάλιστα, φαίνεται με όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, τα δύο πρόσωπα να έφεραν και κράνη που ομοιάζουν με αυτά που έφεραν οι δύο εκτελεστές της περασμένης Τρίτης. Οι αστυνομικοί φαίνεται να εντόπισαν στο συγκεκριμένο σημείο στο Ακάκι και ένα μαύρο κράνος που σχετίζεται με τη μοτοσικλέτα.

Να σημειωθεί, σύμφωνα πάντα με όσα ακούστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, ότι μεταξύ 16 και 22 Απριλίου ο 34χρονος επισκεπτόταν τον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας όπου κρατείτο φιλικό του πρόσωπο. Οι ανακριτές της υπόθεσης θεωρούν ότι κάποιοι θα εκτελούσαν το συμβόλαιο θανάτου από την περασμένη εβδομάδα αλλά τα σχέδια χάλασαν όταν είχαν γίνει αντιληπτοί από περιπολικό που περνούσε από την περιοχή.