Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΚΟΑΓ

Σε τροχιά υλοποίησης μπήκε ένα από τα μεγαλύτερα έργα κοινωνικής Αλληλεγγύης, αυτό της προσιτής στέγης, με τον ΚΟΑΓ και τον Δήμο Λεμεσού να ανακοινώνουν σήμερα σε διάσκεψη τύπου την κήρυξη των προσφορών για ανέγερση των πρώτων διαμερισμάτων για τους πολίτες που το έχουν ανάγκη και ανήκουν στα χαμηλά και μέτρια εισοδηματικά στρώματα.

Σε κλίμα συγκίνησης και περηφάνιας ανακοίνωσαν σήμερα ΚΟΑΓ και Δήμος Λεμεσού σε διάσκεψη τύπου, ένα από τα μεγαλύτερα έργα κοινωνικής αλληλεγγύης, αυτό της προσιτής στέγης το οποίο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης με την προκήρυξη χθες των προσφορών.

Το έργο έχει ορίζοντα υλοποίησης μια πενταετία και θα υλοποιηθεί σε φάσεις με την πρώτη φάση του έργου να περιλαμβάνει 138 κατοικίες διαφόρων μεγεθών διαμερισμάτων, με τα πρώτα να παραδίδονται την άνοιξη του 2026.

Παρουσιάζοντας το έργο ο Δήμαρχος Λεμεσού εξήγησε ότι αυτό θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της αντιπαροχής, έχει σχεδιαστεί από τις Υπηρεσίες του ΚΟΑΓ και έχει αδειοδοτηθεί από την πολεοδομική αρχή.

Ο  Δήμαρχος Λεμεσού εξέφρασε και την ελπιδα αφού προχωρήσουν κανονικά οι πρώτες 138 κατοικίες να καταφέρουν επίσης να τροχοδρομήσουν με τον ΚΟΑΓ και την υλοποίηση του συνόλου των 600 κατοικιών.