Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ευρω χρηματα

Βρέθηκε το χρυσό δελτίο του Τζόκερ στην Κύπρο το οποίο κέρδισε λίγο πιο πάνω από 7 εκατομμύρια. Συγκεκριμένα το τυχερό δελτίο κερδίζει 7.044.976 ευρώ. Ο φόρος σύμφωνα με τον Γενικό Εμπορικό Διευθυντή του ΟΠΑΠ, Αλέξανδρο Νταβό, είναι λίγο πάνω από 1,4 εκατομμύρια. Αρά θα καταλήξουν στην τσέπη του μεγάλου υπερτυχερού γύρω στα 5,5 εκατομμύρια.

Όπως είπε ο κ. Νταβός, δεν εμφανίστηκε ακόμα ο τυχερός με το πρακτορείο να είναι από τα πολύ παλιά στη Λευκωσία, του κ. Ανδρέα Πέτρου. «Έχω την βεβαιότητα ότι το έχει αντιληφθεί απλά νομίζω πρέπει να ξεπεράσει το πρώτο σοκ. Εμείς τον περιμένουμε με μεγάλη χαρά» είπε στο Μέρα Μεσημέρι στον ΑΝΤ1 ο κ. Νταβός. Ο τυχερός, σύμφωνα με τον κ. Νταβό είχε παίξει ένα πλήρες δελτίο των 20 ευρώ.

Η επόμενη κλήρωση ξεκινάει στο 1 εκατομμύριο. Να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο μεγάλο δελτίο που κερδίζεται με τον νέο Τζόκερ που άλλαξε την 1η Δεκεμβρίου. Όπως είπε ο κ. Νταβός, από την ίδια κλήρωση είχαμε ακόμα ένα τυχερό από την Λευκωσία ο οποίος πήρε κοντά στα 100 χιλιάδες ευρώ. Το 2022 ήταν η τελευταία φορά που είχαμε μεγάλο ποσό στην Κύπρ με 8,7 εκατομμύρια.