Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η Ελληνική Τράπεζα κάνει ακόμα ένα άλμα προς τη συμπερίληψη των πελατών της, παρουσιάζοντας στην κυπριακή αγορά την κάρτα Touch Card™ από τη Mastercard.

Η πρωτοποριακή αυτή κάρτα με τις διακριτικές εγκοπές, δημιουργήθηκε από τη Mastercard για να προσφέρει ασφάλεια, συμπερίληψη και ανεξαρτησία στους τυφλούς και μερικώς βλέποντες κατόχους καρτών.

Με το νέο σχεδιασμό, οι χρεωστικές κάρτες της Mastercard θα χαρακτηρίζονται από μία κυκλική εγκοπή στο πλάι, ενώ οι πιστωτικές κάρτες Mastercard από μία τετραγωνισμένη εγκοπή στο πλάι, παρέχοντας τη δυνατότητα στους κατόχους καρτών να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας με ένα απλό άγγιγμα, αναγνωρίζοντας εύκολα αυτή που θέλουν να χρησιμοποιήσουν.

Η Ελληνική Τράπεζα στο πλαίσιο της ευρύτερης ESG στρατηγικής της υιοθέτησε το νέο σχεδιασμό, επιδιώκοντας τη συμπερίληψη και ανεξαρτησία των κατόχων καρτών που είτε είναι τυφλοί είτε μερικώς βλέποντες, αλλά και το ευρύτερο κοινό που θα έχει πλέον τη δυνατότητα να αναγνωρίσει την κάρτα του με ένα άγγιγμα και να την χρησιμοποιεί ευκολότερα σε ΑΤΜ ή σημεία πληρωμών (POS).

«Μια μικρή εγκοπή έρχεται για να φέρει μια μεγάλη αλλαγή και εξέλιξη στα δεδομένα των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών. Στην Ελληνική Τράπεζα ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών μας και επενδύουμε στη συνεχή αναβάθμιση της εξυπηρέτησης που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Οι πρωτοποριακές αυτές κάρτες θα δώσουν μεγαλύτερη ανεξαρτησία στα τυφλά άτομα και στα άτομα με μειωμένη όραση, επαναπροσδιορίζοντας το μέλλον της τραπεζικής και επιτυγχάνοντας το ζητούμενο: τον σχεδιασμό ενός κόσμου που θα προσφέρει ίσες δυνατότητες για όλους», τόνισε ο Ανδρέας Ασσιώτης Επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής.

«Η Touch Card™ από τη Mastercard αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τον εκδημοκρατισμό των ηλεκτρονικών συναλλαγών ενισχύοντας την ανεξαρτησία και διευκολύνοντας την ισότιμη πρόσβαση όλων στα συστήματα πληρωμών. Στη Mastercard η καινοτομία αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέρνουμε ένα τόσο πρωτοποριακό προϊόν στην Κυπριακή αγορά. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια και πίστη προς το όραμα για μία βιώσιμη, συμπεριληπτική και ψηφιακή Κυπριακή οικονομία», δήλωσε ο Παναγιώτης Πολύδωρος, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Στην Ελληνική Τράπεζα, κάνουμε τα πάντα για να γίνεται ο κόσμος μας λίγο καλύτερος.