Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Αλλάζει πάλι το σκηνικό του καιρού με την Μετεωρολογική Υπηρεσία να προβλέψει βροχές, καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πιο αναλυτικά, απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ στα δυτικά και τα βόρεια θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 22 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα.