Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Στιγμές τρόμου βίωσε μια γυναίκα στη Λάρνακα τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν τέσσερα πρόσωπα μπούκαραν στην οικία της και υπό την απειλή ψαλιδιού την λήστεψαν. Οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν χρυσαφικά και ρολόγια των οποίων η αξία ανέρχεται σε μισό εκατομμύριο ευρώ και χρηματικό ποσό Є4.000.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η ληστεία διαπράχθηκε στη 1:00 το πρωί και σύμφωνα με την καταγγελία τέσσερα πρόσωπα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους εισήλθαν στην οικία της και υπό την απειλή ψαλιδιού κήπου κατάφεραν να αποσπάσουν από χρηματοκιβώτιο κοσμήματα και χρηματικό ποσό. Ακολούθως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Οι δράστες παραβίασαν την πίσω πόρτα του σπιτιού και μιλούσαν αγγλικά. Ακινητοποίησαν την έντρομη ιδιοκτήτρια και τις δύο οικιακές βοηθούς της και τους πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα. Στη συνέχεια ζήτησαν από την ιδιοκτήτρια να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Τα χρυσαφικά και ρολόγια που απέσπασαν υπολογίζεται ότι αξίζουν γύρω στις Є500.000 και χρηματικό ποσό Є4.000.

Μετά την αποχώριση των δραστών σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια κατήγγελλε την υπόθεση στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία στη Λάρνακα.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση και εξετάζει τα κλειστά κυκλώματα βιντεοπαρακολούθησης τόσο της κατοικίας όσο και της γύρω περιοχής.