Τηλεόραση Ραδιόφωνο
cyprus

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση – θεσμός της Χαραλαμπίδης Κρίστης, εφόσον για όγδοη χρονιά η εταιρεία επιλέγει την ημέρα της αγάπης για την ανακοίνωση των κοινωνικών δράσεων στο πλαίσιο του προγράμματος έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης της Χαραλαμπίδης Κρίστης, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Φέτος, η Χαραλαμπίδης Κρίστης, υποδέχτηκε εκπροσώπους των media, συνεργάτες της, αθλητές και αθλήτριες, στο Scale Restaurant του Map Hotel και με ιδιαίτερη τιμή, ανακοίνωσε την έμπρακτη και πολυεπίπεδη στήριξη των αθλητών και αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Παρίσι. Η εταιρεία διαχρονικά στηρίζει και τιμά τον αθλητισμό και την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, της οποίας είναι Υπερήφανος Χορηγός.

xaralampidis

Όπως είπε στο καλωσόρισμά της η κυρία Σωτηρούλα Σωτηρίου Marketing & Corporate Image Manager της εταιρείας: «Και φέτος, επενδύουμε στις αξίες που εκπροσωπούν η ΚΟΕ και οι αθλητές μας. Επενδύουμε στο ολυμπιακό ιδεώδες και στις αξίες του, οι οποίες είναι κοινές με την Χαραλαμπίδης Κρίστης.
Η συνεργασία μας με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, είναι μια συνεργασία επένδυση για το μέλλον, μια δέσμευση για αριστεία αλλά και μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια ισχυρότερη, πιο δυναμική κοινότητα, που θα στηρίζει, θα ενώνει και θα εμπνέει ο ένας τον άλλον.
Σήμερα ανακηρύσσουμε το 2024 ως «Έτος Ολυμπιακών Αγώνων και Ολυμπιακών αξιών».
»\

olympics

Ο Πρόεδρος της Χαραλαμπίδης Κρίστης κ Αλέξης Χαραλαμπίδης ανέφερε: «Ημέρα αγάπης, ημέρα θεσμός για μας στην Χαραλαμπίδης Κρίστης. Σήμερα όπως και κάθε χρόνο μοιραζόμαστε μαζί σας δράσεις και πρωτοβουλίες που στη βάση τους έχουν την αγάπη για την κοινωνία. Μια τέτοια πρωτοβουλία είναι και η διαχρονική μας στήριξη ως υπερήφανος χορηγός της ΚΟΕ και συνεπώς των Κύπριων αθλητών μας. Έτσι έχουμε τη χαρά και το προνόμιο να τους στηρίζουμε στο δρόμο της αφοσίωσης τους, της επιμονής τους και της προσπάθειά τους για το καλύτερο. Αξίες που τιμάμε στη Χαραλαμπίδης Κρίστης, εδώ και δεκαετίες.»

olympics

Ενώ ο CEO, κος Μάριος Κωνσταντίνου δήλωσε: «Ως Χαραλαμπίδης Κρίστης, αλλά και ως Κύπριος, αισθάνομαι υπερηφάνεια, που η οικογένεια της Χαραλαμπίδης Κρίστης, αγκαλιάζει την οικογένεια της ΚΟΕ και των αθλητών μας. Στην Χαραλαμπίδης Κρίστης, έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε αδιάκοπη κι έμπρακτη υποστήριξη στους αθλητές μας. Στόχος μας, να συμβάλλουμε, ώστε να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των ονείρων τους. Εμείς, είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος αυτής της διαδρομής τους.»

olympics

Μια εκδήλωση, εμπνευσμένη από το Παρίσι, όπου οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν brunch, με γαλλικές επιρροές και με γεύσεις που αντικατοπτρίζουν τη γαλλική παράδοση, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκίμασουν το αγαπημένο και διάσημο γλυκό Paris-Brest, ένα πλούσιο γευστικά δημιούργημα του ζαχαροπλάστη Luis Durant, εμπνευσμένο από τον παριζιάνικο ποδηλατικό αγώνα Παρίσι-Βρέστη.

olympics

Το επόμενο διάστημα, η Χαραλαμπίδης Κρίστης θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια και τις επιμέρους επικοινωνιακές ενέργειες, στο πλαίσιο του: «2024, Έτος Ολυμπιακών Αγώνων και Ολυμπιακών Αξιών», οι οποίες θα αναπτυχθούν σε όλα τα media και με την ενεργή συμμετοχή των αθλητών της, με βασικό επικοινωνιακό μήνυμα #RoadToParis.
 

#Paris2024WithCharalambidesChristis #Paris2024 #CYTEAM2024 #RoadToParis #Olympics #KatheMeraEinaiYperohi #CharalambidesChristis #ToKaliteroMas #ToKaliteroStiDiatrofiMas #Symmetochi #ToKalitetoStiZoiMas

olympics

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, είναι ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων. Η εταιρεία, προσφέρει διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, δείχνοντας μέριμνα σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, συνεργαζόμενη με τοπικούς παραγωγούς.

Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας και τη μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων μέσα από απεριόριστες επιλογές ποιοτικής διατροφικής απόλαυσης, με ελεύθερη και ισότιμη πρόσβαση σε όλους τους Κύπριους πολίτες και καταναλωτές και να συμβάλει καθοριστικά στο νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, με σεβασμό στον άνθρωπο, στη φύση και στις νεότερες γενιές.

Αποστολή της εταιρείας είναι να συμβάλει σε ένα βιώσιμο και καλύτερο μέλλον για όλους και να εξελίσσει και να προβάλει πολύ-επίπεδα τη διατροφική κληρονομιά της Κύπρου σε όλον τον κόσμο.

Προσηλωμένη στο όραμά της, εστιάζει και στο θετικό αντίκτυπο της εταιρείας στην κοινωνία της Κύπρου. Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης, εφαρμόζει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ΕΚΕ «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», ένα πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης κι έμπρακτης προσφοράς, του οποίου πυρήνας είναι τα παιδιά και οι νέοι, βελτιώνοντας τις συνθήκες υγιεινής, διατροφής, επιμόρφωσης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας τους.

Έχοντας την Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική Διακυβέρνηση στον πυρήνα της στρατηγικής της, η Χαραλαμπίδης Κρίστης έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ESG, το οποίο αναπτύσσεται σε όλο το οικοσύστημα τις εταιρίας, ενώ έχοντας εναρμονιστεί με το νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, μαζί με τη Συμμετοχή έχουν στόχο να δημιουργήσουν προστιθέμενη κοινωνική αξία και υπό την υιοθέτηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Οι δράσεις της Χαραλαμπίδης Κρίστης, αγκαλιάζου και τον αθλητισμό, προάγοντας το πνεύμα του Ολυμπιακού και του Παραολυμπιακού ιδεώδες, ως Υπερήφανος Χορηγός της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, αλλά και στηρίζοντας πολυεπίπεδα κύπριους αθλητές, Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες.
 

Website: http://charalambideschristis.com.cy/
Facebook: https://www.facebook.com/charalambideschristis/
Instagram: https://www.instagram.com/charalambideschristis/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCegpcJPyXgiQF7VF5QTHqpg
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/charalambides-christis-ltd/

ολυμπιακοι
ολυμπιακοι