Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Όπως αναμενόταν η ανακριτική ομάδα ζήτησε την παραπομπή των τεσσάρων κατηγορούμενων πλέον στο κακουργιοδικείο το οποίο έχει οριστεί για τις 23 Ιανουαρίου του 2024.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του 21χρονου εκπροσωπώντας και τους υπόλοιπους ζήτησε περισσότερο χρόνο καθώς όπως είπε υπολείπετε μαρτυρικό υλικό το οποίο δεν τους έχει δοθεί ώστε να το μελετήσουν για να μπορούν να επιχειρηματολογήσουν ώστε να μην είναι υπόδικοι οι τέσσερις κατηγορούμενοι μέχρι τη δίκη.

Η κατηγορούσα αρχή δεν έφερε ένσταση και όρισε το Δικαστήριο τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου ως τη μέρα που θα συνεδριάσει για να πάρει την απόφαση εάν θα παραμείνουν υπό κράτηση ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 41χρονος φέρεται ως ένας εκ των εκτελεστών του Καλογερόπουλου και ως το άτομο που οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα με την οποίαν διέφυγαν οι δράστες, μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία.

Όσον αφορά τον 44χρονο είναι ο ιδιοκτήτης έπαυλης στην Σκαρίνου, η οποία εκτιμάται ότι τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιήθηκε ως βάση για την οργάνωση και σχεδιασμό της δολοφονίας του 55χρονου και του οποίου οι ισχυρισμοί, ότι είχε παραχωρήσει την οικία χωρίς να γνωρίζει οτιδήποτε, φαίνεται να καταρρίπτονται από τα στοιχεία και μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία.

Τα άλλα δύο πρόσωπα είναι ένας 22χρονος και ένας 21χρονος, με τον δεύτερο να φέρεται ως ένας εκ των δυο εκτελεστών και ως το πρόσωπο που στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Αστυνομία, φορούσε αποκριάτικη μάσκα. Ο δε 22χρονος φέρεται ως πρόσωπο που φυγάδευσε τον 21χρονο μετά την δολοφονία.