Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σκύλος

Ειδικοί ερευνητές από τον σταθμό των τρένων St. Pancras στο Λονδίνο, έκαναν δημοσκόπηση σε ιδιοκτήτες σκύλων της Βρετανίας και αποκάλυψαν ότι είναι τέτοια η αγάπη για τα σκυλιά τους που το 21% (το ένα πέμπτο) επέστρεψε νωρίτερα από τις διακοπές του επειδή δεν άντεχε να μείνει άλλο μακριά από τον σκύλο τους. Ο μέσος χρόνος που χρειάστηκε για να επιστρέψουν στο σπίτι τους ήταν μόλις τέσσερις ημέρες.

Το ωραιότερο πράγμα που τους συνέβη στις διακοπές ήταν η επιστροφή στο σπίτι

Ο δεσμός μεταξύ ανθρώπου και σκύλου είναι τόσο έντονος που η έρευνα του St. Pancras διαπίστωσε ότι σχεδόν το ένα τέταρτο (23%) των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι το ωραιότερο πράγμα που τους συνέβη στις διακοπές ήταν η επιστροφή στο σπίτι και η επανένωση με το σκυλάκι τους, ενώ το 19% ορκίστηκε να μην φύγει ξανά χωρίς να τον πάρει μαζί του.

Τα ωραιότερα πράγματα για έναν ιδιοκτήτη κατοικίδιου που ξαναβρίσκεται με τον σκύλο του αποκαλύφθηκε ότι είναι να βλέπει το χαριτωμένο μουτράκι του (56 %), η αγκαλιά καλωσορίσματος στον καναπέ μαζί (50 %), να πάνε μαζί μια ιδιαίτερη μεγάλη βόλτα (46 %) και να μυρίσουν ξανά τη γούνα του (20 %).

Για τους κηδεμόνες που άντεξαν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους χωρίς τον σκύλο τους, το 39% δήλωσε ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να ανησυχεί για το τι έκανε το κατοικίδιό τους και πάνω από το ένα τέταρτο (26%) ευχήθηκε να ήταν ο σκύλος του μαζί τους. Το 34% ζήτησε από το άτομο που πρόσεχε τον σκύλο να τους στείλει φωτογραφίες του και το 17% έκανε βιντεοκλήσεις με το σκυλάκι τους.

Πηγή: mypet.gr