Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΕΥΓΕΝΙΟΣ Κ2

Ο Ευγένιος Σταροσέλσκι (Evgeny Staroselsky) ως εκπρόσωπος της Κύπρου και με χορηγό επικοινωνίας τον ΑΝΤ1 τα κατάφερε και κατέκτησε την φοβερή βουνοκορφή Κ2 στο Πακιστάν. Το δεύτερο ψηλότερο βουνό στη Γη μετά το Έβερεστ αλλά και το πιο δύσκολο βουνό σε ανάβαση με βαθμό δυσκολίας το 10 στα 10. Το ant1live εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες από την κατάκτηση της κορυφής Κ2 με τη σημαία της Κύπρου.

Η κατάκτηση της κορυφής Κ2 έγινε την περασμένη Πέμπτη 27/7 ύστερα από μία πολυήμερη προσπάθεια. Η καθυστέρηση με την οποία φτάνει κοντά μας η πληροφόρηση για την επιτυχία του Ευγένιου και της ομάδας του οφείλεται στην έλλειψη διαδικτύου στην περιοχή που βρίσκονται.
  

ΕΥΓΕΝΙΟΣ Κ2

 

Η τρομερά απαιτητική ανάβαση αλλά και κατάβαση στην άγρια βουνοκορφή έλαβε αίσιο τέλος και σύντομα ο Ευγένιος θα βρίσκεται κοντά μας για να μας διηγηθεί όλη την περιπέτεια που βίωσε. Υπενθυμίζουμε ότι η βουνοκορφή Κ2 χαρακτηρίζεται και ως «Φονικό Βουνό» αφού λίγοι κατάφεραν να την κατακτήσουν και αρκετοί από αυτοί που το προσπάθησαν έχουν δυστυχώς αποβιώσει λόγω της τεράστιας προσπάθειας που χρειάζεται.

Υπερήφανοι για την επιτυχία του Ευγένιου και της ομάδας του, τους συγχαίρουμε και αναμένουμε να μοιραστεί μαζί μας και μαζί με τους αναγνώστες και αναγνώστριές μας τις λεπτομέρειες της δύσκολης αλλά και συναρπαστικής του ανάβασης.

 

ΕΥΓΕΝΙΟΣ Κ2

 

-Δείτε εδώ το πρώτο μέρος του οδοιπορικού

-Δείτε εδώ το δεύτερο μέρος του οδοιπορικού

-Δείτε εδώ το τρίτο μέρος του οδοιπορικού

-Δείτε εδώ το τέταρτο μέρος του οδοιπορικού