Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ευγένιος αποστολή Κ2

Σήμερα είναι μια κομβική και καθοριστική μέρα για την Αποστολή Κ2 στην οποία συμμετέχει ο Ευγένιος Σταροσέλσκι (Evgeny Staroselsky) ως εκπρόσωπος της Κύπρου! Σύμφωνα με όσα μαθαίνει το ant1live, το οποίο είναι χορηγός επικοινωνίας της αποστολής, σήμερα είναι η πιο κρίσιμη ημέρα αφού ετοιμάζεται το τελικό στάδιο της επιχείρησης για κατάκτηση της φοβερής βουνοκορφής Κ2. 

 

-Δείτε εδώ το πρώτο μέρος του οδοιπορικού

-Δείτε εδώ το δεύτερο μέρος του οδοιπορικού

-Δείτε εδώ το τρίτο μέρος του οδοιπορικού

Η εταιρεία που διοργανώνει την κατάκτηση της κορυφής έστειλε στο ant1live μια φωτογραφία τoυ Ευγένιος Σταροσέλσκι με μάσκα οξυγόνου και με τη λεζάντα "Trying on".

Ευγένιος αποστολή Κ2

Όπως μας έγραψαν στο μήνυμα, αφού η επικοινωνία σε εκείνη την περιοχή και στο υψόμετρο που βρίσκονται είναι πολύ δύσκολη:

«Μετακομίζουμε από το 2ο στρατόπεδο στο 3ο. Η κατάκτηση της κορυφής έχει προγραμματιστεί για ΑΠΟΨΕ! Η πρόγνωση του καιρού για το K2 8612 δεν είναι καλή! Χιονίζει όλες τις μέρες! Μέχρι την Παρασκευή δεν θα υπάρξει καθαρή ατμόσφαιρα και μετά ο καιρός χειροτερεύει περισσότερο με ισχυρές χιονοπτώσεις.

Τουλάχιστον 3 ομάδες ορειβατών περιμένουν την κακοκαιρία, έξω στη δεύτερη κατασκήνωση μεγάλου υψομέτρου (C2). Παρά την κακοκαιρία ο Ευγένιος και η ομάδα του αποφάσισαν να προσπαθήσουν να ανέβουν! Προσευχόμαστε Ο ΘΕΟΣ να τους βοηθήσει!»

ΕΥΓΕΝΙΟΣ αποστολή Κ2

O ANT1 και όλη η Κύπρος στέλνουν τις πιο θερμές ευχές στον Ευγένιο και του ευχόμαστε καλή δύναμη για το τελευταίο στάδιο της πολύ δύσκολης αποστολής που επέλεξε. Αναμένουμε να μας κάνει ξανά όλους περήφανους! 

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο είναι οι τελευταίες που μας έχουν αποσταλεί από την ομάδα του Ευγένιου, πριν από την προσπάθεια για κατάκτηση της φοβερής κορυφής Κ2. 

Ευγένιος αποστολή Κ2
Ευγένιος αποστολή Κ2

Η κακοκαιρία, όπως φαίνεται και στην πιοι πάνω φωτογραφία, θα συνεχιστεί αλλά δεν πρόκειται να κάμψει την θέληση του Ευγένιου για κατάκτηση της Κορυφής Κ2.