Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ευγένιος

Ο Ευγένιος τα κατάφερε. Με τη δύναμη της πίστης και της θέλησης, κατάφερε να κατακτήσει την βουνοκορφή Κ2 στο Πακιστάν, το δεύτερο ψηλότερο βουνό στη Γη μετά το όρος Έβερεστ. Δεν είναι τυχαίο που έχει χαρακτηριστεί και ως «Φονικό Βουνό» μιας και έχει βαθμό δυσκολίας 10 στα 10. Ο Ευγένιος εκπροσωπώντας την Κύπρο και με χορηγία του ΑΝΤ1 κατόρθωσε κάτι που λίγοι στην γη έχουν πετύχει.

Με αισθήματα περηφάνιας και ανακούφισης λάβαμε το μήνυμα ότι η ομάδα του Ευγένιου τα κατάφερε!

O ANT1 και όλη η Κύπρος στέλνουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια στον Ευγένιο και του εύχεται καλή επιστροφή στο τελευταίο στάδιο της πολύ δύσκολης αποστολής που επέλεξε.

ευγενιος

Η φωτογραφία είναι την στιγμή που ο Ευγένιος κατάφερε να κατακτήσει το Κ2. Με ευδιάκριτη την χαρά για την μεγάλη επιτυχία, και το λογότυπο του ΑΝΤ1, στην κορυφή του δεύτερου ψηλότερου βουνού της γης. Σύντομα θα έχουμε νεότερα για την απαιτητική και συναρπαστική ανάβαση του Ευγένιου στο «φονικό» βουνό καθώς και όλες τις λεπτομέρειες της δύσκολης ανάβασης. Προϋπόθεση είναι να είναι διαθέσιμη η σύνδεση με το διαδίκτυο και η επικοινωνία. Τη στιγμή της κατάβασης ο καιρός είχε χαλάσει με συνεχείς βροχοπτώσεις. 
 

Η ομάδα είναι πάνω!

Σύμφωνα με την ενημέρωση που στέλνει ο ίδιος στην οικογένεια του και τον ΑΝΤ1, το μεγάλο εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία χθες (27/07) στις 11:15. Η επικοινωνία από το σημείο και το υψόμετρο στο οποίο βρίσκεται ο Ευγένιος και η ομάδα του δεν είναι καθόλου εύκολη γι’ αυτό και περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σύντομα. Η ομάδα προς το παρόν βρίσκεται στη διαδικασία της κατάβασης.

Το πρώτο μήνυμα με το οποίο ο Ευγένιος έκανε γνωστή την κατάκτηση της βουνοκορφής έγραφε:

«Βουνοκορφή Κ2. Η ομάδα είναι πάνω!!».  

Ένα σύντομο μήνυμα το οποίο επιστέγασε με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο το εγχείρημα που διήρκησε σχεδόν έξι εβδομάδες.

Όπως πληροφορείται ο AΝΤ1, μετά το μεγάλο αυτό κατόρθωμα, ο Ευγένιος και η ομάδα του ανασυντάχθηκαν για λίγες ώρες, και πλέον έχουν ξεκινήσει το εξίσου απαιτητικό κομμάτι της κατάβασης.

Η ομάδα στην οποία συμμετείχε ο Ευγένιος αποτελούνταν από τους: Yevgen Staroselskiy και Kalden phura Sherpa, Silvia Azreeva και Pasang Sherpa, Mario Villagran και Pemchhiri Sherpa.

-Δείτε εδώ το πρώτο μέρος του οδοιπορικού

-Δείτε εδώ το δεύτερο μέρος του οδοιπορικού

-Δείτε εδώ το τρίτο μέρος του οδοιπορικού

-Δείτε εδώ το τέταρτο μέρος του οδοιπορικού