Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γερ

Θετικά κρίνεται ο στόχος της ολιστικής αντιμετώπισης του προβλήματος από τον πατέρα του μικρού Αντώνη, Χρίστο Ανδρέου. Όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της Υπουργού Υγείας, στόχος είναι να υπάρχει η δυνατότητα παροχής νοσηλευτών για οποιοδήποτε παιδί που το χρειάζεται. Να σημειωθεί, ωστόσο ότι η οικογένεια δεν έχει λάβει κάποια επίσημη ενημέρωση, πέρα από την διαδικτυακή ανακοίνωση που αναρτήθηκε χθες.  

Με δηλώσεις του στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι του ΑΝΤ1, ο κ. Ανδρέου, χαιρέτησε την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για παραχώρηση νοσηλεύτριας, ώστε να μπορέσει ο μικρός Αντώνης να φοιτήσει στο θερινό σχολείο. Παράλληλα ευχαρίστησε την κοινωνία, που συνέβαλλε σημαντικά στην προβολή και στην επίλυση του ζητήματος.  

Παρά την θετική έκβαση, ο πατέρας κατέκρινε την "ρητορική του θύματος", την προβολή του γεγονότος ότι η παραχώρηση της συγκεκριμένης νοσηλεύτριας, θα δημιουργήσει υποστελέχωση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και επακόλουθα προβλήματα. Όπως τονίστηκε, το βάρος της υποστελέχωσης του νοσηλευτικού προσωπικού δεν πρέπει να το επωμίζεται οποιοδήποτε μικρός Αντώνης.