Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης όταν διαπράχθηκε η απόπειρα δολοφονίας μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 η πληροφορία για την ιδιαιτερότητα που είχε το ένα εκ των δύο κρανών, τα οποία φορούσαν οι επιβαίνοντες στο λευκό σκούτερ.  

Φαίνεται πως αυτό ήταν που έδωσε και μια κατεύθυνση, αφού όπως μαθαίνουμε μέλη της αστυνομίας διοχέτευσαν αυτή την πληροφορία σε στέκια που γνώριζαν πως ίσως τους δώσουν την κατεύθυνση. 

Όπως μαθαίνουμε πριν δύο 24ωρα ήρθε μία μαρτυρία για πρόσωπο το οποίο φέρει το ίδιο ή παρόμοιο κράνος και είχαν μια κατεύθυνση για να αρχίσουν οι έρευνες. 

Όπως μαθαίνουμε, υπό άκρα μυστικότητα, λίγα άτομα ήταν που γνώριζαν για τη συντονισμένη επιχείρηση που έγινε στις 5 τα ξημερώματα. Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε από αρμόδια πηγή, αστυνομικοί πήγαν το πρωί για να λάβουν μέρος στην εν λόγω επιχείρηση χωρίς να γνωρίζουν, ποιους θα συλλάμβαναν και για ποια υπόθεση συγκεκριμένα. Αυτό δείχνει ότι οι αρχές ήθελαν να κρατήσουν υπό άκρα μυστικότητα την μεγάλη επιχείρηση. 

Δέκα οι συλλήψεις, ενώ για το ενδέκατο πρόσωπο το οποίο αναζητείται, οι αρχές φαίνεται να έχουν πληροφόρηση ότι είναι στο εξωτερικό. Όπως μας αναφέρθηκε δεν έφυγε αυτές τις μέρες, βρίσκεται στο εξωτερικό και μένει πια να δούμε, ποια πιθανή σχέση έχει με την εν λόγω υπόθεση. 

Πάντως από την επιχείρηση που έγινε το πρωί και κράτησε περίπου τρείς ώρες, όπως μαθαίνουμε, εντοπίστηκε ένα κουτί σφαιρών 8mm, το οποίο ωστόσο ήταν άδειο, ένα πλαστικό μοτοσικλέτας, το οποίο διερευνάται τι μάρκας είναι κι εάν είναι από το λευκό σκούτερ, καθώς επίσης και ένα κράνος και κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρίσκονται ήδη στα εργαστήρια της αστυνομίας.  

Το πρωί ο υπουργός Δικαιοσύνης βρέθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας, ενημερώθηκε για όλες τις εξελίξεις και για όλες τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής, καθώς επίσης και για τα πολλά τεκμήρια που έχουν μπροστά τους και τις μαρτυρίες που αναφέρονται αυτή την ώρα ενώπιον δικαστηρίου.  

Όπως μας έλεγε αρμόδια πηγή, οι συλλήψεις ήταν στοίχημα για τις αρχές το τελευταίο διάστημα. Ιδιαίτερα σε ότι είχε να κάνει με την απόπειρα δολοφονίας που διαπράχθηκε  μέρα μεσημέρι και με όλα αυτά τα μέτρα που είχαν λάβει οι αρχές. Ήταν στοίχημα, γίνονταν απανωτές συσκέψεις και όπως είπαμε συγκεκριμένη πληροφορία για κράνος φαίνεται να ήταν και αυτή που άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι αυτής της υπόθεσης, της απόπειρας δολοφονίας του 34χρονου την Τρίτη το μεσημέρι.