Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της έρευνας από την ομάδα, με επικεφαλής τον Βοηθό Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη που ανέλαβε την επανεξέταση του φακέλου που αφορά το θανατηφόρο του 2012, κατά το οποίο έχασε την ζωή του ο 17χρονος Αντρέας Λοϊζου.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» ο Δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Δημητρίου, ανέφερε ότι έχουν ληφθεί καταθέσεις και από την οικογένεια αλλά και από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

Όπως ανέφερε, «Για πρώτη φορά ερωτήθηκαν και για γνωστά ονόματα που ακούστηκαν τότε. Ως εκ τούτου είναι παράκληση και της οικογένειας αλλά και των αρχών, εάν οποιοσδήποτε έχει στοιχεία ή τεκμήρια ή ακόμη και ένδειξη, να την αποστείλει όπου ο ίδιος επιθυμεί έτσι ώστε να διερευνηθεί ... και αν δεν διερευνηθεί τότε θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα.»

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 12ης Ιουνίου, είχαν συνάντηση ο Αρχηγός της Αστυνομίας με το δικηγόρο της οικογένειας του 17χρονου, όπου η οικογένεια έθεσε το ζήτημα επανεξέτασης της υπόθεσης.

Μετά το πέρας της συνάντησης σε δηλώσεις του στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Δημητρίου είπε ότι «έχουν δοθεί οδηγίες από τον Αρχηγό της Αστυνομίας και έχει διοριστεί ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας μαζί με τρεις ανακριτές για επανεξέταση της υπόθεσης, αυτό που αναμένουμε είναι να υπάρξει εισήγηση προς τον Γενικό Εισαγγελέα τουλάχιστον όσο αφορά το πρόσωπο που επέφερε το θάνατο στον 17χρονο να κατηγορηθεί και να εντοπιστεί το άγνωστο αυτοκίνητο έστω και σήμερα».