Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Εν αναμονή της συνάντησης με αξιωματικό της Αστυνομίας η οικογένεια του άτυχου 17χρονου, που έχασε τη ζωή στο ανεξιχνίαστο θανατηφόρο του 2012 στη Λεμεσό. Ο δικηγόρος της οικογένειας μιλά στον ΑΝΤ1 για μια σειρά κρίσιμων αναπάντητων ερωτημάτων.

Ο Αντώνης Δημητρίου φιλοξενήθηκε στο «Μέρα Μεσημέρι», σημειώνοντας πως η οικογένεια αναμένει στο ακουστικό για συνάντηση με την Αστυνομία, μετά το σχετικό αίτημα που κατέθεσε για ανακίνηση του όλου ζητήματος.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου Ανδρέα Λοΐζου, πριν λίγες ημέρες επικοινώνησε μαζί του ο Αρχηγός Αστυνομίας, ενημερώνοντας τον ότι ενδεχομένως κάποιος Αξιωματικός της Δύναμης θα συναντούσε την οικογένεια για να την ενημερώσει αναφορικά με θέματα που προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα. 

«Μέχρι σήμερα δεν έχω καμία ενημέρωση για μια τέτοια συνάντηση, αναμένω και ευελπιστώ ότι θα γίνει το αυτονόητο», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, και δείχνουν ένα αυτοκίνητο εν κινήσει στο σημείο της τραγωδίας, ο δικηγόρος της οικογένειας απάντησε ότι είναι εις γνώση της οικογένειας, μιας και κατά τη διάρκεια της θανατικής ανάκρισης, έλαβαν κάποια στοιχεία σε σχέση με το μοιραίο.

Σημειώνεται ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της οικογένειας με ημερομηνία (31/05), με την οποία ζητά την επανεξέταση της υπόθεσης και απόδοση ευθυνών για το θάνατο του Ανδρέα, τόνισε πως θα έρθουν σε επαφή με την οικογένεια  και αν υπάρχει κάτι νεότερο, θα επανεξετάσουν και θα διερευνήσουν  την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως η αστυνομία ψάχνει για την συγκεκριμένη υπόθεση την οδηγό ενός συγκεκριμένου οχήματος, το οποίο, σύμφωνα με τη  διερεύνηση από τις αρχές, ήταν αυτό που ευθύνεται για το θανατηφόρο.