Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Αρχίζει μετά από αίτημα της οικογένειας η επανεξέταση της υπόθεσης του ανεξιχνίαστου θανατηφόρου του 2012 που στοίχισε τη ζωή στον 17χρονο Ανδρέα Λοϊζου.

Σήμερα το πρωί είχαν συνάντηση ο Αρχηγός της Αστυνομίας με το δικηγόρο της οικογένειας του 17χρονου, όπου η οικογένεια έθεσε το ζήτημα επανεξέτασης της υπόθεσης.  Μάλιστα συστάθηκε ειδική ομάδα για εξέταση της υπόθεσης.

Μετά το πέρας της συνάντησης σε δηλώσεις του στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Δημητρίου είπε ότι  «έχουν δοθεί οδηγίες από τον Αρχηγό της Αστυνομίας και έχει διοριστεί ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας μαζί με τρεις ανακριτές για επανεξέταση της υπόθεσης, αυτό που αναμένουμε είναι να υπάρξει εισήγηση προς τον Γενικό Εισαγγελέα τουλάχιστον όσο αφορά το πρόσωπο που επέφερε το θάνατο στον 17χρονο να κατηγορηθεί και να εντοπιστεί το άγνωστο αυτοκίνητο έστω και σήμερα».

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως άμεσα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.  «Υπάρχει μαρτυρικό υλικό στα χέρια των αρχών και ευελπιστούμε να δούμε αποτέλεσμα».

Θετικό χαρακτήρισε ο κ. Δημητρίου το γεγονός ότι ευαισθητοποιήθηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας με την οικογένεια να βρίσκετε σε αναμονή για τυχόν εξελίξεις στην υπόθεση.