Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Σε μια πρόσφατη εξέλιξη, όπως φαίνεται από κάμερες ασφαλείας οι οποίες κατέγραψαν τις κινήσεις του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού στην Κω, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια, προκύπτουν τα εξής.

Σύμφωνα με το Mega, το βίντεο το όποιο είναι από την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 9 το πρωί, ο 32χρονος, ο οποίος κρατείται από την Αστυνομία, φθάνει με το ποδήλατό του σε μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι. Λίγο αργότερα, ζητά να κάνει ανάληψη ενός ποσού μέσω πολυεθνικής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού παίρνει χρήματα, ρωτά υπάλληλο του καταστήματος εάν μπορεί να του βγάλει αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό, παίρνοντας την απάντηση ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Δείτε το βίντεο:

Αναμένεται αναγνώριση από τη μητέρα και τον σύντροφό της

Από τη μητέρα και τον σύντροφό της αναμένεται να αναγνωριστεί η σορός της 27χρονης Πολωνής που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (18/6) στην περιοχή Αλυκές στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο της Αναστάζια Ρουμπίνσκα «δείχνουν» στραγγαλισμό.

Όπως έγινε γνωστό, η σορός βρέθηκε μέσα σε σακούλα η οποία ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.

Ως βασικός ύποπτος παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί και ήταν ο τελευταίος με τον οποίο συναντήθηκε η 27χρονη πριν την εξαφάνισή της.

Δεύτερο άτομο στο «κάδρο» των ερευνών

Πέραν του Μπαγκλαντεσιανού, σύμφωνα με το protothema.gr, οι Αρχές ερευνούν και τον Πακιστανό συγκάτοικό του. Υλικό από κάμερες ασφαλείας από διπλανές κατοικίες δείχνουν τον Μπαγκλαντεσιανό να μπαίνει με την 27χρονη στο σπίτι του. Ωστόσο, ο συγκάτοικός του υποστήριξε στις Αρχές ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, με την αστυνομία να πιστεύει ότι λέει ψέματα.

1



Το χρονικό της υπόθεσης

Η 27χρονη εθεάθη για τελευταία φορά σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με τη μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

Την επόμενη ημέρα ο Πολωνός σύντροφός της ο οποίος την αναζητούσε μπήκε στο ίδιο ψητοπωλείο και έδειχνε από το κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της 27χρονης προσπαθώντας να μάθει εάν η κοπέλα του είχε βρεθεί σε αυτό το μαγαζί.

Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε στην Αστυνομία ο σύντροφός της την Τρίτη (13/6), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του χάθηκαν στις 12 Ιουνίου.

Τα στοιχεία που οδηγούσαν σε εγκληματική ενέργεια

Οι άνδρες της Ασφάλειας Κω παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής διενήργησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος. Στο σώμα του 32χρονου έχουν βρεθεί ίχνη πάλης, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος. Όλα αυτά σε συνδυασμό και με τα στοιχεία που αναμένεται να προκύψουν από το πτώμα, αναμένεται να «δείξουν» και τον ή τους δολοφόνους.

1