Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σαμ πετρου

Νεκρός βρέθηκε ο Σαμ Πέτρου, 35 ετών, από πυροβολισμούς που δέχτηκε στο Isle of Sheppey, της Αγγλίας γύρω στις 9.40 το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, χθες το απόγευμα τέθηκαν υπό κράτηση ένας 42χρονος και μια 35χρονη γυναίκα ως ύποπτοι για συνωμοσία σε ανθρωποκτονία. Η αστυνομία του Kent , είπε ότι ο άνδρας συνελήφθη στο Newcastle και η γυναίκα συνελήφθη στο Λονδίνο.

Συνολικά πέντε ύποπτοι έχουν τεθεί υπό κράτηση από αστυνομικούς που ερευνούν τον θάνατο του 35χρονου πατέρα.

Η αστυνομία του Kent είπε επίσης ότι συνέλαβε έναν άνδρα γύρω στα 50 περίπου ως ύποπτος για φόνο, την ίδια ημέρα που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος Σαμ. Ένας άνδρας, 42 ετών, από το Sidcup, και μια 33χρονη γυναίκα από το Γκρίνουιτς, συνελήφθησαν επίσης ως ύποπτοι για συνωμοσία για τη διάπραξη φόνου.

Μετά το θάνατό του, ακολούθησαν αφιερώματα από κοντινούς ανθρώπους του θύματος.

Σε μια ανάρτηση που κοινοποίησε στο Facebook, ο μπαμπάς του Σαμ, Νικ Πέτρου, έγραψε: «Ήταν τόσο αγαπητός, το πλήθος των αναρτήσεων και των εγκάρδιων σχολίων που έχουν κάνει οι άνθρωποι για εκείνον απαλύνουν την ραγισμένη καρδιά μου».

Σε ένα άλλο αφιέρωμα, ένας φίλος του Σαμ είπε στο MyLondon: «Ο Σαμ ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος που πάντα χαμογελούσε».


Η Διεύθυνση Σοβαρών Εγκλημάτων του Kent και του Essex, ζήτησε από οποιονδήποτε έχει βίντεο από τη σκηνή να το παραδόσει στις αρχές.