Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Επανεξέταση της υπόθεσης και απόδοση δικαιοσύνης ζητά  η οικογένεια του Ανδρέα Λοΐζου ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις 2 Σεπτεμβρίου του 2012 στη Λεμεσό, με την υπόθεση να παραμένει ακόμη  ανεξιχνίαστη.

Με ανακοίνωση που απέστειλε στα Μέσα Ενημέρωσης  η οικογένεια διαψεύδει και τα όσα διαδίδοντας τα ΜΚΔ οτι  χρηματίστηκε για να σωπάσει.

Συγκεκριμένα η οικογένεια του Άνδρεα Λοϊζου επισημαίνει ότι «Τα άτομα αυτά μόνο ντροπή πρέπει να νιώθουν όπου χωρίς να γνωρίζουν τα γεγονότα ή την οικογένεια την ίδια να αναφέρουν δικά τους σενάρια, προκαλώντας ακόμη περισσότερη θλίψη στην οικογένεια, μιας και δημοσιεύουν αβάσιμα στοιχεία και ψευδείς ειδήσεις για την οικογένεια.»

Η οικογένεια του Ανδρέα καταφέρεται και κατά της αστυνομίας, σημειώνοντας πως προέβη σε δηλώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια,  όπως   ο ισχυρισμός της οτι οι μαρτυρίες ήταν μόνο από δύο πρόσωπα.

«Υπήρχαν πολλοί μάρτυρες και ότι η Αστυνομία επισκέφθηκε πολλές φορές την οικογένειά μας, δεν ευσταθεί καθότι πέραν της μιας φοράς που μας επισκέφθηκαν, δεν επικοινώνησε ξανά κανένας μαζί μας. Επίσης, το πρόσωπο το οποίο ανακρίθηκε και αναφέρεται από την Αστυνομία πως δεν έχει καμία ευθύνη, είναι το πρόσωπο το οποίο ήρθε σε σύγκρουση με τον Ανδρεά μας προκαλώντας τον θάνατο του.Για εμάς την οικογένεια είναι το ένα από τα δύο πρόσωπα που προκάλεσαν τον θάνατο του Ανδρέα και φέρει πολλές ευθύνες», τονίζει η οικογένεια του Λοϊζου. 

Παράλληλα με το αίτημα για επανεξέταση της υπόθεσης από την Αστυνομία, η οικογένεια του Αντρέα καλεί και όλους  όσοι γνωρίζουν στοιχεία αναφορικά με το δυστύχημα να έρθουν σε επικοινωνία μαζί της.

Τέλος απευθύνει έκκληση προς όλους, όπως σεβόμενοι το πένθος και η θλίψη της οικογένειας, σταματήσουν την δημοσίευση αρνητικών  σχολίων και ψευδών ειδήσεων.