Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αρχηγείο αστυνομιας

Ο οπλισμός που εντοπίστηκε χθές το μεσημέρι έχει θέσει στο κόκκινο τις διωκτικές αρχές ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται να φέρνει και κάποια ανακούφιση από το γεγονός ότι έχουν αποτραπεί εγκληματικές ενέργειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί τα αποτελέσματα της επιχείρησης της ΥΚΑΝ Αρχηγείου αξιολογήθηκαν σε σύσκεψη στο αρχηγείο.

Ο αρχηγός της δύναμης Στέλιος Παπαθεοδώρου ζήτησε εντατικοποίηση των μέτρων αφού, όπως τόνισε προς όλους τους αρμόδιους, η αύξηση μέτρων το τελευταίο διάστημα αλλά και η αξιολόγηση των πληροφοριών που φτάνουν φέρνουν αποτελέσματα.

Μάλιστα όπως μας έλεγε αρμόδια πηγή οι επιτυχίες των τελευταίων εβδομάδων έφεραν χαμόγελα στον δεύτερο όροφο του αρχηγείου αφού τα όποια σύννεφα υπήρχαν και η όποια αμφισβήτηση φαίνεται να διαλύονται.

Πάντως, όπως μαθαίνουμε, οι διωκτικές αρχές τις τελευταίες ώρες έχουν ενημερώσει τουλάχιστον τρία πρόσωπα ότι βρίσκονται στο στόχαστρο εγκληματικών ενεργειών, είναι ωστόσο άγνωστο εάν με την ενημέρωση αυτή έχουν σχέση τα τελευταία γεγονότα.

Σε ότι αφορά τον οπλισμό που εντοπίστηκε στον τάφο-γιάφκα, περιλαμβάνει, όπως πληροφορείται ο ΑΝΤ1, όπλα τουρκικής προέλευσης, τα οποία δεν αποκλείεται οι παράνομοι να τα προμηθεύτηκαν από τα κατεχόμενα.

Με αγωνία αναμένουν τις βαλιστικές εξετάσεις οι ανακριτές, για να διαπιστωθεί εάν τα όπλα χρησιμοποιήθηκαν σε άλλη εγκληματική ενέργεια, την ώρα που ήδη άρχισαν έρευνες και στην Εθνική Φρουρά, για να διαπιστωθεί εάν κάποιο από τα όσα εντοπίστηκαν είχε κλαπεί από στρατόπεδο.