Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λιθ

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές  αναφορικά με το θανατηφόρο δυστύχημα της περασμένης Παρασκευής στην Κοκκινοτριμιθια  με θύμα την 77χρονη Ελένης Σταυρινίδου, η οποία παρασύρθηκε από 23χρονο οδηγό.

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν κάμερα  με την οποία ο 23χρονος βιντεογραφούσε το τραγικό περιστατικό, γεγονός που ενισχύει τις ενδείξεις ότι πιθανόν να παρέσυρε σκόπιμα, την 77χρονη πεζή η οποία βρισκόταν στο έρεισμα του δρόμου, τραυματίζοντας την θανάσιμα .

«Είναι από μια κάμερα από την οποία χρησιμοποίησε  το ίδιος ο ύποπτος στο όχημα του που έχει εντοπιστεί και έχει παραληφθεί ως τεκμήριο , κινείτο στο παγκέτο του δρόμου από απόσταση», σημείωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Η εξέλιξη αυτή πλέον αλλάζει άρδην τα δεδομένα στην υπόθεση καθιστώντας τον 23χρονο  ύποπτο για ανθρωποκτονία.

«Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ως ύποπτος αυτή τη στιγμή  και συνελήφθη είναι αυτό της ανθρωποκτονίας  και πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης πέραν το τροχαίων αδικημάτων», επισήμανε ο κ. Ανδρέου.

Το θανατηφόρο, συνέβη γύρω στις 6:00 το πρωί της Παρασκευής στο δρόμο Ειρήνης και Φίλιας στην Κοκκινοτριμιθιά,  με τον 23χρόνο αρχικά να εγκαταλείπει τη σκηνή, για να παραδοθεί στις Αρχές λίγη ώρα αργότερα.

Ο θάνατος της 77χρονης επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων και διατομή σπονδυλικής στήλης.