Τηλεόραση Ραδιόφωνο
΄/

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 38χρονης, που εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης νεκρή από τον συμβίο της στην Πάφο.

Δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή, ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου της 38χρονης αναμένεται να διαφανούν μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων (ιστοπαθολογικών/ τοξικολογικών)

Στον παρόν στάδιο δεν προκύπτουν κακώσεις που να ήταν δυνατό να επιφέρουν το θάνατο, σύμφωνα με την Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο χώρος όπου εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης νεκρή η 38χρονη εξετάστηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, καθώς από μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η γυναίκα, που είναι Βρετανίδα μόνιμη κάτοικος Κύπρου, εντοπίστηκε γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Τετάρτης νεκρή στο διαμέρισμα όπου διαμένει με τον συμβίο της, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές.

Ο κ. Νικολάου είπε πως τα μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών συνέλεξαν αριθμό τεκμηρίων τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Όσον αφορά την ιατροδικαστική εξέταση οι ιατροδικαστές ανέφεραν, όπως σημείωσε ο κ. Νικολάου, πως «η 38χρονη φέρει εκχυμώσεις σε όλο της το σώμα, καθώς και αιματώματα περιοφθαλμικά και στους δύο οφθαλμούς».