Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υπόθεση Περικλέους

Μπορεί οι έρευνες για εντοπισμό του 31χρονου Άγγελου Περικλέους από τη Λεμεσό, να μην έχουν καρποφορήσει ακόμη, ωστόσο οι ανακριτές της Αστυνομίας φαίνεται να προσανατολίζονται για καταχώρηση της υπόθεσης στο δικαστήριο την ερχόμενη Τετάρτη.

Το πρωί το κατώφλι της Νομικής Υπηρεσίας πέρασαν μέλη της ανακριτικής ομάδας τα οποία και παρακάθισαν σε σύσκεψη, κατά την οποία έγινε αξιολόγηση των δεδομένων και μαρτυριών που υπάρχουν για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, «σε μια προσπάθεια να συζητήσουν όλο το μαρτυρικό υλικό το οποίο έχει συλλεγεί μέχρι αυτή την στιγμή για να υπάρξει μια κατεύθυνση ή τουλάχιστον κάποιες οδηγίες πως προχωρούν στην διερεύνηση».

Συνεχίστηκαν οι έρευνες

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία στη Λεμεσό ενώ έγιναν και κάποιες υποδείξεις σκηνών στη Λευκωσία από τον 71χρονο θείο του 24χρονου χάκερ, που είναι και ο βασικός ύποπτος.

Σημείο μηδέν θεωρείται η περιοχή όπου σταμάτησε να εκπέμπει σήμα το κινητό τηλέφωνο του Περικλέους και η οποία έχει περάσει για τρεις συνεχόμενες μέρες από εξονυχιστικό έλεγχο, χωρίς ωστόσο να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του.

 Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, «έχουν γίνει αρκετές έρευνες σε μία πολύ μεγάλη περιοχή. Τρείς μέρες ήταν οι έρευνες που αφορούσαν την συγκεκριμένη περιοχή ευρύτερα στην περιοχή της Ακτής του Κυβερνήτη και Μονής χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε».

Πληροφορίες που μετέδωσε χθες το βράδυ ο ΑΝΤ1 θέλουν κλειστό κύκλωμα να έχει καταγράψει τον 24χρονο έξω από υποστατικό το πρωινό της 21ης Απριλίου, να καθαρίζει το όχημα του Περικλέους σε διάφορα σημεία.

Αυτό ήταν μια ώρα πριν την πυρπόληση του στο Πεδίο Βολής Παλιομετόχου και πλέον η προσοχή των ανακριτών επικεντρώνεται στο διάστημα 6 με 7:30 όπου ενημερώθηκαν για τη φωτιά στο αυτοκίνητο.