Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υπόθεση Περικλέους

Και ενώ οι έρευνες για τη δολοφονία του Άγγελου Περικλέους είναι σε πλήρη εξέλιξη εδώ και δύο εβδομάδες, οι ανακριτές φαίνεται να έχουν ακόμα κάποια κενά γύρο από την υπόθεση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΝΤ1, τα κενά προκύπτουν από υλικό κλειστών κυκλωμάτων που δείχνει κάποιες κινήσεις του 24χρονου βασικού ύποπτου, πριν το όχημα του Περικλέους παραδοθεί στην πυρά.

Πληροφορίες του ΑΝΤ1 θέλουν κλειστό κύκλωμα να έχει καταγράψει τον 24χρονο έξω από συγκεκριμένο υποστατικό το πρωινό της 21ης Απριλίου και μία ώρα πριν το όχημα του Περικλέους καταστραφεί από τη φωτιά, να το καθαρίζει σε διάφορα σημεία χωρίς να δείχνει αναστατωμένος. Κάτι που δεν συνάδει με όσα ακολούθησαν στη συνέχεια στο πεδίο βολής Παλαιομετόχου. Και πλέον οι ανακριτές επικεντρώνονται στο τι μεσολάβησε από τις 6 μέχρι τις 7:30 όπου ενημερώθηκαν για την πυρκαγιά.

Νέες έρευνες χωρίς αποτέλεσμα

Μέλη της Αστυνομίας και της Πολιτικής Άμυνας, εφοδιασμένοι με drones και ανιχνευτικά σκυλιά, «χτένισαν» και σήμερα αρκετές περιοχές στη Λεμεσό χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στον Περικλέους.

Ενώ το πρωί οδηγήθηκαν ξανά ενώπιον δικαστηρίου ο 71χρόνος και ο 38χρονος, όπου και ανανεώθηκε η κράτηση τους για τρείς μέρες.

Όπως ανέφερε ενώπιον δικαστηρίου ο εξεταστής της υπόθεσης ο 71χρονος θείος του βασικού υπόπτου, εξέφρασε προθυμία να υποδείξει νέες σκηνές.

«Αφού ολοκληρωθούν οι εξετάσεις ο φάκελος να προωθηθεί στην Νομική Υπηρεσία. Συνεχίζονται από το σημείο που σταμάτησαν χθες και σε μια άλλη περιοχή ποιο δυτικά όπου σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες πιθανόν να διακινήθηκε  ο 25χρονος ύποπτος μαζί με το θύμα», δήλωσε ο Υπέυθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.

Αύριο αναμένεται να είναι έτοιμα και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων σε τεκμήρια που σχετίζονται με την υπόθεση.